PIT BUL NAPAO DEVOJČICU! Brutalno je izujedao, neće moći više da se nasmeje (FOTO)

Autor:

Svet

27.03.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trogodišnja Emili nije želela ništa drugo nego da ima psa.

PIT BUL NAPAO DEVOJČICU! Brutalno je izujedao, neće moći više da se nasmeje (FOTO)

Foto: Printscreen/gofundme.com

Ali kada su njeni roditelji konačno ispunili njen san i usvojili slatkog, kako se činilo, psa iz azila, dogodila se užasna tragedija. Životinja je agresivno nasrnula na lice devojčice i počela besno da trza trogodišnjakinju, nanevši joj katastrofalne povrede.

 

Sredinom marta roditelji trogodišnje Emili Rork iz Slidela u Luizijani (SAD) ostvarili su veliki san devojčice. Na radost deteta, u njihovom domu pojavio se preslatki pitbul po imenu Tater Tot. Ali nije prošao ni dan otkako je pas udomljen iz azila, a dogodila se strašna tragedija.

Kako majka trogodišnjaka opisuje, Emili je 16. marta "nežno mazila" ljubimca kada je on iznenada reagovao agresivno i sjurio se u lice devojčice. Životinja je ugrizla i bacala devojčicu levo-desno, nanevši joj monstruozne povrede, prenosi najžena.

- Kada je pas počeo da je bacaka, nije ispustila ni zvuk. Njeno telo je postalo opušteno. U tom trenutku sam samo pomislila da ona ovo neće preživeti, da će umreti. Nisam znala kako da joj pomognem. Nisam mogla da oteram psa od nje. Stalno sam vrištala - rekla je Emilina shrvana mama Rebeka Bolin za Dejli mejl.

"Neće moći da se nasmeje"

Devojčica je prebačena u bolnicu, gde su joj lekari zašili rane na licu. Emili je pretrpela teško oštećenje mišića oko usta i ispod oka, zbog čega je bilo potrebno više šavova.

Republika

Foto: Printscreen/gofundme.com

Emili u bolnici

 

- Lekari kažu da neće moći da se smeje ili jede jednom stranom usta, a najverovatnije su oštećeni suzni kanali - kaže majka troje dece.

Nakon brutalnog napada, pas je uspavan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading