MEDVEDEV ŠOKIRAO DIREKTORE RUSKE ODBRAMBENE INDUSTRIJE: Na sastanku im pročitao Staljinov telegram iz 1941. godine, ovo neće trpeti

Autor: Republiks

Svet

23.03.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Molim vas da pošteno i na vreme ispunite naređenja za snabdevanje trupa tenkovima u Čeljabinskom traktorskom pogonu.

MEDVEDEV ŠOKIRAO DIREKTORE RUSKE ODBRAMBENE INDUSTRIJE: Na sastanku im pročitao Staljinov telegram iz 1941. godine, ovo neće trpeti

Foto: Tanjug/AP

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev pročitao je direktorima fabrika odbrambene industrije telegram Josifa Staljina iz 1941. godine, o tome šta bi se dogodilo rukovodstvu jedne od sovjetskih fabrika ako bi prekršilo svoju dužnost prema domovini.

- Ne mogu, a da vam ne skrenem pažnju na to kako je takav rad ocenjen u sličnoj situaciji tokom Velikog otadžbinskog rata. Pročitaću vam jedan telegram - rekao je Medvedev na sastanku radne grupe Vojno-industrijske komisije Ruske Federacije koja kontroliše proizvodnju naoružanja, vojne, specijalne opreme i sredstava za uništenje.

 

 

Video snimak sastanka postavljen je na telegram kanal zamenika predsednika Saveta bezbednosti.

- Molim vas da pošteno i na vreme ispunite naređenja za snabdevanje trupa tenkovima u Čeljabinskom traktorskom pogonu. Sada tražim i nadam se da ćete ispuniti svoju dužnost prema Otadžbini. Za nekoliko dana, ako se ispostavi da ste prekršili dužnosti prema Otadžbini, počeću da vas razbijam kao zločince koji zanemaruju čast i interese svoje otadžbine. Ne možemo tolerisati da naše trupe na frontu stradaju od nedostatka tenkova, dok se vi u krajnjoj pozadini zezate i besposličite. Josif Staljin, 17. septembra 1941. godine - glasilo je u saopštenju, kako prenosi RIA Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Raas

23.03.2023 19:56

Au Josif bio pravi lider. Medvedev je opasan