KOMŠINICA ZAMOLILA BAKU (70) DA JOJ PRIČUVA DETE: Više se nikada nije vratila, a ono što je usledilo je zaprepastilo sve (VIDEO)

Autor:

Svet

20.03.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto su joj rekli da nikada neći moći da rodi, odlučila je da otvori vrata svog doma i postane mama mnogima.

KOMŠINICA ZAMOLILA BAKU (70) DA JOJ PRIČUVA DETE: Više se nikada nije vratila, a ono što je usledilo je zaprepastilo sve (VIDEO)

Foto: tiktok.com/mamarosalinda

Baka Rosalinda (70) kaže da je oduvek želela da postane majka, međutim način na koji se sve to odigralo, neki su rekli da je pomalo "filmski".

- Sa 20 godina rečeno mi je da nikada neću moći da rodim dete - rekla je baka na početku videa koji je prikupio preko 300 hiljada lajkova i u kom je objasnila kako je vremenom postala "majka" mnogima, prenosi Espreso.

Sve je počelo kada je jednog dana njena komšinica pokucala na vrata i zamolia je da pročuva njenog sin kako bi mogla lakše i brže da ode u kupovinu u prodavnici. Bez oklevanja, Rosalinda je ugostila dečaka, ali onda se desio zaplet.

Komšinica se nikada nije vratila po svoje dete.

 

 

Tada je baka rešila, brz imalo premišljanja, da usvoji dečaka, pa je on do svoje osamnaeste godine ostao kod nje.

- Nikad se nije vratila, a dečak je ostao sa mnom do svoje 18. godine, kada je pronašao oca otišao je da živi sa njim. Možda i sa majkom, nisam sigurna - ispričala je Rosalinda na TikToku.

Međutim, kako kaže, zbog ovog dečaka je rešila da udomljava i othranjuje decu. Ova velikodušna baka kaže da je mnogo dece je prošlo kroz njen dom, ali i da ima omiljeno dete.

- Posebno mesto u mom srcu ima tamnoputa Lola, koja je danas tridesetogodišnja žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading