PEDOFIL NAMAMIO DEVOJČICU (13), PA JE OTEO: Policija je našla ŠUPI i u drugom gradu!

Autor:

Svet

14.03.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je saopštila da je Džord Kamačo (34) devojčicu preko poruka na društvenim mrežama namamio da se sastane sa njim.

PEDOFIL NAMAMIO DEVOJČICU (13), PA JE OTEO: Policija je našla ŠUPI i u drugom gradu!

Foto: shutterstock

Devojčica (13) pronađena je zaključana u jednoj šupi u Leksingotnu u Severnoj Karolini, nakon što je policija dobija dojavu da je devojčica oteta iz 100 kilometara udaljenog Dalasa.

Policija je saopštila da je Džord Kamačo (34) devojčicu preko poruka na društvenim mrežama namamio da se sastane sa njim, a potom joj je strpao u svoj automobil i odvezao u drugi grad, gde ju je strpao u šupu i zaključao, prenosi Telegraf.

- Iz poruka se vidi da je podilazio devojčici i mamio je. Jedino što je hteo jeste da je natera da napusti svoj dom, a on ju je pokupio vozilom u tom području - saopštio je inspektor koji je radio na slučaju.

Nije poznato kada je tačno devojčica oteta i koliko je policiji bilo potrebno da je pronađu. Jedino što je navedeno jeste da su policajci osumnjičenom ušli u trag zahvaljujući sigurnosnim kamerama, koje su uhvatile vozilo koje se povezivalo sa otmicom. Ubrzo su imali i identitet osumnjičenog.

Policija je došla na imanje Kamača, i prilikom pretrage njegove kuće i dvorišta, pronašli su devojčicu zaključanu u šupi.

Kamačo je uhapšen u subotu, a na teret mu se stavlja više krivičnih dela, među kojima su i silovanje i otmica. Određena mu je kaucija od 1,2 miliona dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading