JA GA JAKO VOLIM! Isplivao snimak u kom je PUTINOVA LJUBAVNICA otkrila sve ono o čemu se šuška godinama (VIDEO)

Autor:

Svet

05.03.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par nikada nije priznao vezu.

JA GA JAKO VOLIM! Isplivao snimak u kom je PUTINOVA LJUBAVNICA otkrila sve ono o čemu se šuška godinama (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Ruska gimnastičarka Alina Kabajeva (39) navodno živi sa ruskim predsednikom u tajnoj šumskoj palati koju čuva elitna služba bezbednosti FSO u Valdaju - 250 milja severozapadno od Moskve. Par nikada nije priznao vezu, ali se sumnja da imaju najmanje dvoje dece zajedno.

Dejli mejl je objavio snimak u kom navodna ljubavnica, a sada partnerka ruskog predsednika Vladimira Putina - Alina Kabajeva govori o muškarcu koji joj je osvojio srce.

 

 

Ona je u jednom intervjuu priznala da je on "njen idealan muškarac", a nedavno je otkriveno i velelepno imanje na kom žive sa dvoje maloletne dece.

U to vreme, ona je bila koketna 24-godišnjakinja, koju su u to vreme smatrali najpoženijom ženom u Rusiji, a Putin, koji sada ima 70 i vodi okrutni i krvavi rat Evropi, imao je 55 godina.

Upitana da li je upoznala svog 'idealnog muškarca', zakikotala se: 'Jesam.'

"Rekla si da imaš dečka? Zašto ne žuriš da se udaš za njega, bojiš li se sreće? Ko je on?“, upitao je jedan od đaka koji su razgovarali sa njom.

"Znači, uspeo si da postaviš ovo pitanje, bravo“, nasmejala se.

„A ko je on?“, upitao je drugi.

„Čovek, veoma dobar čovek, veliki čovek“, odgovorila je.

„Ja ga jako volim“, rekla je potom.

Na drugo pitanje odgovorila je da mu je kao poklon kupila „kaput sa Aljaske, sa krznom, veoma lep“. Putin je ubrzo viđen u takvom kaputu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading