SKANDAL U VOJSCI! Prijavila da je koleginica polno uznemirava: Zajahala me je i radila OVO, sve vreme mi se smejala!

Autor:

Svet

22.02.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlostavljanje se dogodilo tokom osnovne obuke.

SKANDAL U VOJSCI! Prijavila da je koleginica polno uznemirava: Zajahala me je i radila OVO, sve vreme mi se smejala!

Foto: Shutterstock

Dvadesetčetvorogodišnja žena u britanskoj vojsci Heder Sjuard-Daglas optužena je da je u više navrata seksualno uznemiravala i zlostavljala svoju koleginicu.

Navodno je zaskočila svoju koleginicu i "jahala" ispuštajući pritom seksualne zvukove. Takođe, više puta ju je navodno dodirivala po grudima i gurala prst u zadnjicu.

Sjuard-Daglas je negirala sve optužbe, tvrdeći da je sve to deo zajedničke igre. Navodna krivična dela dogodila su se ubrzo nakon što su dve žene počele osnovnu obuku.

- Njih dve su se prvi put srele na obuci za regrute, a tri nedelje kasnije tužilja se požalila svom komandantu i rekla mu da ju je optužena maltretirala - rekao je Vilijam Piters vojnom sudu u Bulfordu.

Kada se dogodio prvi incident, oštećena vojnikinja je potpuno obučena radila sklekove kada je Heder ušla u prostoriju i, prema rečima tužioca, "gurnula prst u njenu zadnjicu".

- Bila sam potpuno iznenađena i viknula sam joj da prestane. Skočila sam na krevet, a ona je nastavila da se smeje. Bio je to jak otpor kroz odeću - rekla je oštećena.

Još jedna vojnikinja svedočila je da je Sjuard-Daglas jahala svoju koleginicu i ispuštala seksualne zvukove dok je to radila. Česte se tuče su se dešavale i u redu za hranu kada je optužena dolazila do žrtve i dodirivala joj grudi. 

- Povremeno bi je odgurnula, ali to je bilo iz besa, a ne iz igre - rekla je oštećena.

Nakon što je prijavila incident i ponašanje Sjuard-Daglas komandi, žrtvu je saslušala policija, a snimak je pušten na sudu:

- Imali smo dug dan, došla sam u sobu i legla na pod. Popela se na mene i počela je da pravi seksualne pokrete. Upitala sam je šta to radi i rekla joj da se skloni sa mene. Sišla je i nastavila da se smeje. Bila sam šokirana. Ceo incident je bio jako neprijatan, osećala sam se zaglavljeno i nisam mogla da odem - rekla je žrtva na snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading