ZAPAD ĆE KLEKNUTI! Kadirov predviđa kada će biti gotov rat u Ukrajini: DRUGOG ISHODA NE MOŽE BITI!

Autor:

Svet

08.02.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Čečenije kaže kako će Zapad priznati svoje greške u odnosima sa Moskvom.

ZAPAD ĆE KLEKNUTI! Kadirov predviđa kada će biti gotov rat u Ukrajini: DRUGOG ISHODA NE MOŽE BITI!

Foto: Tanjug/AP

Lider Čečenije Ramzan Kadirov predviđa da će ruska invazija na Ukrajinu biti gotova do kraja godine, kao i to da će Zapad biti prinuđen da prizna svoje greške u odnosu sa Moskvom.

- Evropske nacije će priznati da su njihove akcije bile pogrešne. Zapad će kleknuti. I, kao i obično, evropske države će morati da sarađuju sa Rusijom u svim sferama. Ne može biti i neće biti drugog ishoda - rekao je Kadirov u intervjuu u utorak, prenosi Russia Today.

Jedinice etničkih Čečena su na liniji fronta u Ukrajini od početka kampanje. Ruski predsednik Vladimir Putin pohvalio ih je u septembru zbog „izuzetne hrabrosti“.

Kadirov redovno objavljuje video-snimke koji prikazuju čečenske trupe u akciji i izveštava o njihovom napretku na terenu.

Povremeno je javno doveo u pitanje neke od odluka koje je doneo ruski vojni vrh, uključujući povlačenje trupa iz oblasti Harkov u septembru. Tada je čečenski lider pozvao rusko Ministarstvo odbrane da usvoji hrabriju ofanzivnu strategiju. Ministarstvo je objasnilo da je delimično povlačenje pomoglo da se minimiziraju gubici na ruskom bojnom polju, piše Russia Today.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 


 

Komentari (0)

Loading