SNIMAK IZ SIRIJE KOJI JE OBIŠAO SVET: Kamere zabeležile pogled devojčice izvučene iz ruševina! Ova scena tera suze na oči (VIDEO)

Autor:

Svet

07.02.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete je bilo svesno.

SNIMAK IZ SIRIJE KOJI JE OBIŠAO SVET: Kamere zabeležile pogled devojčice izvučene iz ruševina! Ova scena tera suze na oči (VIDEO)

Foto: Prtintscreen YT/AP

Spasioci su tokom noći nastavili potragu za preživelima u razornim zemljotresima koji su pogodili Tursku i Siriju, po hladnoći, kiši ili snegu, kako bi spasili svaki mogući život.

Nakon nekoliko sati mukotrpne potrage, sirijski spasioci izvukli su devojčicu iz ruševina, a kada su je zatekli bila je prašnjava i imala je tragove krvi na sebi.

Na sreću dete je bilo svesno.

Naime, kamera je uspela da zabeleži njen pogled u trenutku kada je ugledala spasioce, a taj snimak obišao je svet i niko nije ostao ravnodušan na ovaj bolan prizor.

 

 

Devojčica je odmah prevezena u bolnicu kako bi joj što pre ukazali lekarsku pomoć.

Podsetimo, razoran zemljotres jačine 7,8 stepeni pogodio je Tursku u ponedeljak tokom ranog jutra, a nakon sat vremena usledio je još jedan razoran udar jačine 6,7. Ovo je prouzrokovalo velika razaranja i u susednoj Siriji gde je najviše stradao grad Al Bab.

Podrhtavanje tla osetilo se i u ostalim delovima Turske, u Gruziji, Jermeniji, Kipru, a ono je nastavilo da podrhtava i danas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading