MONSTRUM IMAO ODNOSE SA UČENICOM (12), TVRDIO DA SU U VEZI! Devojčica policiji otkrila kako je NAMAMIO

Autor:

Svet

06.02.2023

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Školska uprava je zbog incidenta odmah uklonila Hodža iz škole.

MONSTRUM IMAO ODNOSE SA UČENICOM (12), TVRDIO DA SU U VEZI! Devojčica policiji otkrila kako je NAMAMIO

Foto: Miami Dade Police Department

Nastavnik sa Floride Dejvid Agustin Hodž Junior (30) je uhapšen jer je navodno imao intimne odnose sa dvanaestogodišnjom učenicom, koju naziva svojom devojkom.

Se*s su navodno imali u učionici, u više navrata, navodi Njujork post.

Hodž je optužen u sredu po četiri tačke zbog se*sualnog akta sa detetom. Pošto su devojčicini roditelji otkrili navodno zlostavljanje nastavnik je prijavljen.

Policija navodi da je Hodž, nastavnik koji predaje nauku i mentor šahovskog kluba, navodno počeo da se zbližava sa devojčicom, koja sada ima 13 godina, u oktobru prošle godine. On i devojčica su se prvo dopisivali na Instagramu o temama vezanim za školu, ali su teme prešle na se*sualne, navodi policija. Devojčica je policiji ispričala da su ona i nastavnik ubrzo počeli da razmenjuju fotografije na kojima su goli. U novembru, Hodž je navodno zamolio devojčicu da se sastaju u učionici petkom pošto se završi sastanak šahovskog kluba. Nju je podučio da roditeljima kaže da ostaje duže u školi zbog dodatnih časova, prenosi Espreso.

Hodž je optužen da je imao dvaput se*s sa devojčicom od novembra do januara. Ona je policajcima rekla da veruje da je Hodž njen momak i da su u romantičnoj i se*sualnoj vezi. Nastavnik je navodno sve priznao kada su ga policajci ispitivali.

Školska uprava je odmah uklonila Hodža iz škole i on je sada u fazi otpuštanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubav je to

07.02.2023 06:46

Mozda se na kraju i vencaju