NEZAPAMĆENO VRŠNJAČKO NASILJE: Dečaci brutalno pretukli devojčicu (9) (UZNEMIRUJUĆ SNIMAK)

Autor:

Svet

04.02.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuča se dogodilo u mestu Homstad u SAD.

NEZAPAMĆENO VRŠNJAČKO NASILJE: Dečaci brutalno pretukli devojčicu (9) (UZNEMIRUJUĆ SNIMAK)

Foto: Twitter/Printscreen

Američki novinar Endi Ngo objavio je na Tviteru šokantan snimak na kojem se vidi brutalno prebijanje devojčice od strane tri dečaka u autobusu koji vozi đake u školu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Tuča se dogodila u sredu popodne u mestu Homstad u Sjedinjenim Američkim Državama, a snimak je napravio jedan učenik svojim telefonom, piše "CBS News".

Žrtva brutalnog napada je devojčica koja ima 9 godina kao i njen brat koji ima 10 godina. Na snimku se vidi da se iza "glavne" tuče odvija još nešto u pozadini, pretpostavlja se da se tu nalazi njen brat kojeg takođe tuče grupa starijih dečaka iz zasad nepoznatih razloga.

 

 

Krupan dečak u crnoj dukserici sa leđa udara sa obe ruke u glavu devojčicu koja je pala na pod sa stolice. Serijom brutalnih udaraca u glavu je isprebijao devojčicu, dok ostatak dece posmatra ali ne reaguje, prenosi Mondo.

- Nisam mogla da izdržim da pogledam ceo snimak. Kao i svaka majka, rastrojena sam. Pala sam na pod i rekla sam samoj sebi da moram nešto hitno da preduzmem. Pojavila se grupa koja je pretukla i mog desetogodišnjeg sina - rekla je Dženi, majka pretučene devojčice i dečaka.

Dženi je otkrila da je ćerku i sina u tu školu upisala pre samo tri nedelje. Ona tvrdi da je njen sin žrtva maltretiranja od prvog dana u toj školi.

Prema njenim tvrdnjama, prijavljivala je direktoru škole fizičko i psihičko maltretiranje koje trpi njen sin, ali je svaki put dobila kao odgovor ignorisanje. Na kraju se odlučila da ispiše decu iz škole.

Policija Majamija uhapsila je dečaka (14) u crnoj dukserici koji je brutalno pretukao devojčicu od 9 godina. Dženi planira da ga tuži. Deca su sada dobro prema njenim rečima, ali su preplašena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Iv Bogic

04.02.2023 13:36

Nije smela da upiše belu decu u crnački školu. Posebno ne u današnje vreme

Bleack

04.02.2023 15:52

To je onaj fazon dirnes jednog romba skoci cela familija da ga brani hahaahhahaha