HAPSILI IH NA DETETOVE OČI, DRŽALI IH NA ZEMLJI SAT VREMENA: Paru u Rusiji stavili lisice na ruke zbog ANTIRATNIH opaski!

Autor:

Svet

31.01.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima svedoka, nekoliko policajaca je upalo u restoran i držalo par na zemlji oko sat vremena.

HAPSILI IH NA DETETOVE OČI, DRŽALI IH NA ZEMLJI SAT VREMENA:  Paru u Rusiji stavili lisice na ruke zbog ANTIRATNIH opaski!

Foto: Twitter/@igorsushko

Hapšenje para u Rusiji

Par iz Rusije uhapšen je u gradu Krasnodar tokom vikenda, prenosi Telegraf.

Prema pisanju nekoliko nezavisnih medija u Rusiji, policija je uhapsila Olesju i Alekseja Ovčinikova i odvela ih u zatvor zbog antiratnog razgovora.

Njih dvoje su navodno u restoranu pričali o ratu u Ukrajini i prema pisanju Moscow Times, govorili protiv sukoba koji traje skoro godinu dana. Njihov razgovor je navodno čuo drugi gost restorana i pozvao policiju.

Mediji prenose da je nekoliko policajaca upalo u restoran i oborilo par na zemlju. Oni su navodno na zemlji ležali oko sat vremena, a onda su odvedeni u policijsku stanicu. Sve vreme sa njima je bilo i njihovo dete (9), prema rečima svedoka.

Par je optužen za "huliganizam" i morao je da provede noć iza rešetaka, dok su njihovo dete zvaničnici smestili kod članova porodice.

Prema rečima para, policija im je priznala da su uhapšeni zbog antiratnih izjava. Par je bio na sudu jutro nakon posete restoranu. Za sada se, međutim, o presudi ništa ne zna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading