DRŽAO RUKE U DŽEPOVIMA, PA "POPIO" "KRITIKU: Pomoćnik japanskog premijera morao da se izvinjava - majka ga se stidi (VIDEO)

Autor:

Svet

23.01.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici društvenih mreža rekli su da pomoćnik japanskog premijera Kihara ima loše manire.

DRŽAO RUKE U DŽEPOVIMA, PA "POPIO" "KRITIKU: Pomoćnik japanskog premijera morao da se izvinjava - majka ga se stidi (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/青蜂侠

Pomoćnik japanskog premijera drži ruke u džepovima

Pomoćnik premijera Japana Seiji Kihara, izvinio se zbog toga što je držao ruke u džepovima tokom službenog putovanja u SAD kada je premijer Fumio Kišida razgovarao sa novinarima ispred Bler hausa u Vašingtonu, objavio je danas Gardijan.

Kihara je na Jutjubu priznao da ga je majka zbog toga grdila i rekla mu da ga se "stidi".

Korisnici društvenih mreža rekli su da Kihara ima loše manire, a neki su ocenili da je time pokazao da ima "više stava od premijera".

Kihara (52) je pozvala majka preko telefona i rekla mu da se stidi zbog njegovog takvog ponašanja i predložila mu da zašije džepove.

Incident se dogodio 13. januara tokom Kišidine posete u pet zemalja Evrope i Severne Amerike, koja je uključivala i njegov prvi samit na funkciji premijera sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom.

Na snimku se vidi da je Kihara, kada je shvatio da ga snimaju kamere, izvadio ruke iz džepova i prekrstio ih.

Novine Asahi šimbun su objavile taj snimak na Tviteru, što je izazvalo kritike korisnika društvenih medija.

 

 

Kihara nije prvi političar koji je privukao kritike zbog zauzimanja ležernog stava, koji u Japanu smatraju nepristojnim ponašanjem u određenim društvenim i profesionalnim situacijama.

Bivši britanski premijer Boris Džonson kritikovan je zbog toga što je stavio ruke u džepove na samitu NATO u Briselu 2022. godine, dok je gledao kako se drugi lideri rukuju i razgovaraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading