KRVAVI PIR U KALIFORNIJI! Napadač ispalio ceo šaržer MITRALJEZA, pa ponovo napunio i nastavio da puca? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

22.01.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava u Kaliforniji desila se u subotu oko 22 časa po lokalnom vremenu.

KRVAVI PIR U KALIFORNIJI! Napadač ispalio ceo šaržer MITRALJEZA, pa ponovo napunio i nastavio da puca? (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Iako su još nezvanične informacije, američki mediji pišu da je u pucnjavi ubijeno 10, a ranjeno 9 osoba.

Incident se dogodio u Monterej Parku, koji se nalazi oko 13 km istočno od Los Anđelesa, nakon 22 sata po lokalnom vremenu u subotu. Do pucnjave je došlo na lunarnom novogodišnjem festivalu na kojem se okupilo više hiljada ljudi.

Još uvek nepoznati muškarac otvorio je vatru i, nezvanično, on je još uvek u bekstvu.

Ovaj festival važi za jedan od najvećih u regionu i tradicionalno okuplja nekoliko stotina hiljada ljudi na proslavi Kineske nove godine.

 

 

Seung Von Čoi, vlasnik restorana morske hrane koji se nalazi preko puta mesta gde se dogodila pucnjava, na aveniji Garvej, rekao je da su tri osobe uletele u njegov restoran i rekle mu da zaključa vrata, piše LA Tajms.

- Rekli su da je na mestu pucnjave čovek s puškomitraljezom. Napadač je kod sebe imao dosta municije, naveli su, i nakon što mu je ponestalo municije, ponovno je napunio pušku - rekao je Čoi.

 

 

Čoi je rekao kako veruje da se pucnjava dogodila u klubu koji se nalazi u blizini.

Džon (27), koji je odbio da novinarima otkrije svoje prezime, živi blizu mesta pucnjave. Kući je stigao oko 22 sata i čuo oko 4 ili 5 pucnja, rekao je. Sišao je u prizemlje oko 23:20 da vidi odakle pucnjava dolazi.

Na video-snimku na društvenim mrežama prikazane su policijske i vatrogasne jedinice koje su preplavile područje na aveniji Garvej. Povređene osobe su prebačene su u više bolnica na tom području. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading