BORELJ SA BEŽIVOTNIM LICEM SE SETIO DA SMO POBEDILI NAPOLEONA I HITLERA! Medvedev uputio oštre reči nakon poziva na naoružavanje Ukrjaine!

Autor:

Svet

21.01.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medvedev je reagovao na izjavu Žozepa Borelja.

BORELJ SA BEŽIVOTNIM LICEM SE SETIO DA SMO POBEDILI NAPOLEONA I HITLERA! Medvedev uputio oštre reči nakon poziva na naoružavanje Ukrjaine!

Foto: Tanjug/AP

Zamenik predsednika Saveta za nacionalnu bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev nazvao je konflikt Rusije s Ukrajinom i Zapadom novim otadžbinskim ratom.

- Bravo, posle svega, ovaj Borelj sa beživotnim licem. Setio se da je naša zemlja pobedila Napoleona i Hitlera. Imajte na umu da je sam izvukao analogiju. Ukronacisti i zapadna Evropa su direktni naslednici onih koji su se borili sa Rusijom. Rat sa njima je novi otadžbinski rat - napisao je on danas na Telegram kanalu.

Medvedev je napomenuo da će Rusija dobiti i ovaj rat, kao što je to bilo 1812. i 1945. godine.

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj je u nedavnom govoru izjavio da je Rusija navikla da se bori do kraja, pomenuvši njene pobede nad Napoleonom i Hitlerom i pozvao na naoružavanje Ukrajine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading