OGLASILA SE POLICAJKA KOJA JE IMALA S*KS AFERU: Orgijala sa KOLEGAMA, njen muž želi samo jedno

Autor:

Svet

20.01.2023

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajka Megan Hol (26) otpuštena je iz stanice u gradiću La Vernju u Tenesiju otpuštena nakon što je tokom istrage orktiveno da je imala seksualne odnose sa najmanje šest kolega.

OGLASILA SE POLICAJKA KOJA JE IMALA S*KS AFERU: Orgijala sa KOLEGAMA, njen muž želi samo jedno

Foto: facebook.com

Seks afera dovela je do toga da još četvorica policajaca ostanu bez posla, ali Holova nije pokazala znake kajanja zbog svog nedoličnog ponašanja, prenose mediji.

- Ne želim da raspravljam o tome. Samo ću da nastavim dalje i da živim svoj život - izjavila je Holova za Dejli mejl slegnuvši ramenima.

To je njen prvi javni komentar otkako je isplivao seks skandal koji je uzdrmao američku javnost.

Ona je juče nonšalantno stajala ispred svog bračnog doma u trenerci i sa bejzbol kapom čekajući svog psa da obavi nuždu u dvorištu. Кasnije se presvukla u farmerke i flanelsku košulju da bi se uputila u obližnji sportski bar gde je provela nekoliko sati pre nego što je izašla sa gomilom papira.

Mlada policajka, kako je pokazala istraga, imala je oralni seks sa kolegama dok je bila na dužnosti, trojku sa drugim policajcem i njegovom ženom, a jednom prilikom skinula je gornji deo bikinija na žurki u hidromasažnoj kadi, prenosi Kurir.

Republika

Foto: Facebook

Megan Hol

 

Holova je kolegama pričala da je u otvorenom braku, a navodno je pokušala da nagovori svog supruga da učestvuju u svingerskim orgijama.

Džededaja Hol (28), sin pastora, međutim, nije bio zainteresovan, a sada se suočava sa pritiskom javnosti. Njih dvoje su četiri godine u braku.

Džededaja je odlučio je da ostane uz svoju ženu i pokušava da reši njihove probleme.

- Ne znam kako to radi, ali pokušava da spase svoj brak - rekao je njegov šef i dodao da je mladić odlučio da se povuče zbog skandala.

Republika

Foto: Facebook

Policajka Megan Hol

 

Zvaničnici su počeli da istražuju slučaj kad je gradonačelnik La Vernja Džejson Кol dobio dojavu da Holova istovremeno ima aferu sa nekoliko kolega policajaca i da je imala trojku sa jednim policajcem i njegovom suprugom.

Jedan od policajaca je tokom istrage rekao da je Holova jednom prilikom povukla okidač na praznom pištolju, koji je uperila u svoju slepoočnicu, kako bi mogla da čuje kako zvuči i naglasio da policajka pati od mentalne bolesti.

Puno otpuštanja i disciplinskih mera značilo je da je La Vernj, gradić koji ima oko 39.000 stanovnika, gotovo preko noći izgubio oko 12 odsto svog policijskog ljudstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
SrBa

20.01.2023 07:45

Zaklinjem se pred Sudom i Bogom, da sam oralno zadovoljavala kolege. Kada vidim tu njihovu pozu pred sudom, plače mi se od smeha.

Super Srbin

20.01.2023 11:55

Vidi joj se na faci da je retardirana i sklona nenormalnim stvarima.