STRAŠNO: Dečak (7) udarao pesnicama učiteljicu!

Autor: alo.rs

Svet

31.01.2018

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Majamiju uhapsila je i privela dečaka (7) prošlog četvrtka nakon što je navodno udario učiteljicu u Majamiju, pišu američki mediji. Objavljen je i snimak na kojem se vidi da maloletnik na rukama ima lisice kao da je okoreli kriminalac.

RepublikaFoto: pixabay.com
Školarci su u sve cećem problemu, Ilustracija

Prema policijskom izveštaju, dečak je izveden iz kafeterije jer se igrao hranom. Tada je "napao nastavnicu udaravši je pesnicama u leđa" dok oboje nisu pali na zemlju, piše u policijskom izveštaju, a prenose američki mediji.

Učenik prvog razreda je nakon napada odveden u mentalnu bolnicu u Floridi radi psihijatrijske procene, da bi ubrzo bio pušten.

Prema rečima školskog policajca, privođenje dečaka nakon ovakvog napada je standardna procedura. Sa druge strane, dečakov otac Mersi Alvarez tvrdi da je reč o "policijskom zlostavljanju".

Učiteljica, pišu američki mediji, planira da podnese tužbu.

Ovo nije prvi put da maloletnik pravi probleme, piše "Tajm". Naime, policija je takođe pozvana zbog izliva besa dečaka samo nekoliko meseci ranije.

Ipak, da li je to razlog da sedmogodišnjaka privode sa lisicama na rukama? To je pitanje oko kojeg se raspravljalo nakon spornog snimka.

Naime, na snimku koji je na svom Tviter profilu objavila "RT" vidi se kako dečaka sa lisicama na rukama privodi policijska službenica i odvodi ga u mentalnu bolnicu dok on bez reči hoda.

Usledili su brojni komentari. Jedni su osuđivali, a drugi podržavali hapšenje dečaka. Bilo je i onih koji su se zapitali da li će nakon incidenta dečak biti zadržan u zatvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading