U RUŠEVINAMA U DNJEPRU PRONAĐENO TELO DETETA! Broj žrtava raketnih napada u porastu, 25 osoba se vode kao nestale

Autor:

Svet

17.01.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spasilački timovi pronašli su jutros telo deteta u ruševinama višespratnice koje su za vikend pogodile ruske snage.

U RUŠEVINAMA U DNJEPRU PRONAĐENO TELO DETETA! Broj žrtava raketnih napada u porastu, 25 osoba se vode kao nestale

Foto: Tanjug/AP

Još jedno telo deteta pronađeno je jutros u ruševinama u Dnjepru, čime je na 41 porastao ukupan broj poginulih u subotnjem ruskom raketnom napadu na istoku Ukrajine, saopštili su ukrajinski zvaničnici.

- Ukupno je poginula 41 osoba,uključujući četvoro dece, 79 osoba je povređeno, među njima 16 dece, a 39 ljudi je spašeno - saopštio je na Telegramu Kirilo Timošenko, zamenik šefa kabineta predsednika Ukrajine.

Spasilački timovi pronašli su jutros telo deteta u ruševinama višespratnice koje su za vikend pogodile ruske snage, saopštili su ukrajinski zvaničnici, prenosi Gardijan.

Ukrajinske službe za vanredne situacije saopštile su da se 25 osoba i dalje vode kao nestale, nakon raketnog napada na Dnjepar.

Rusija je više puta negirala da cilja civile u Ukrajini, uprkos dokazima o rastućem broju poginulih među stanovništvom,koji UN procenjuju na više od 7.000, navodi britanski list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading