Odsekla mužu POLNI ORGAN, pa mu zabila nož u oko! MONSTRUOZNO ubistvo na jugu Argentine šokiralo javnost (FOTO)

Autor:

Svet

14.01.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskasapljenog Pedra je pronašla njegova tašta u porodičnom stanu!

Odsekla mužu POLNI ORGAN, pa mu zabila nož u oko! MONSTRUOZNO ubistvo na jugu Argentine šokiralo javnost (FOTO)

Foto: Facebook

Policija u argentinskom gradu Altos de San Lorencu uhapsila je Florenciju Amado Kataneo (41) zbog sumnje da je ubila muža Pedra Frederika Zaratea (47) tako što ga je izbola, odrezala mu polni organ, a potom mu nož zabila u očnu jabučicu.

On je imao je ubodne rane po stomaku i grudima i odrezane genitalije, javljaju lokalni mediji. Iskasapljenog Pedra je pronašla njegova tašta u porodičnom stanu i odmah obavestila policiju. Kako prenose tamošnji mediji, Florencija je došla kod majke krvavih ruku, pa je žena otišla do stana u kojem su živeli i tamo zatekla jezivu sliku.

Ukoliko psihijatri Florenciju proglase neuračunljivom, neće joj biti suđeno za ubistvo, navodi se iz tužilaštva. Federiko Zarate je bio muzički producent. Od 2006. radio je u regionalnom kulturnom centru, a Florencijom Amadom Kataneo oženio se 2017. Lokalni mediji navode da par ima petogodišnjeg sina i živi zajedno više od jedne decenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading