OPLJAČKAO RESTORAN I KRENUO DA BEŽI SA PARAMA KAD JE DOBIO METAK U LEĐA: Gost ubio pljačkaša (VIDEO)

Autor:

Svet

07.01.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurnosne kamere u jednom restoranu u Hjustonu zabeležile su trenutak kada je jedan od mušterija pucala iz pištolja i usmrtila maskiranu i naoružanu osobu koja je pljačkala, saopštila je policijska uprava u Hjustonu.

OPLJAČKAO RESTORAN I KRENUO DA BEŽI SA PARAMA KAD JE DOBIO METAK U LEĐA: Gost ubio pljačkaša (VIDEO)

Foto: Printskrin/YouTube

Napad se dogodio u četvrtak uveče oko 23.30 sati po lokalnom vremenu u ulici Gesner.

Hjustonska policija saopštila je javnosti da je naoružani čovek sa maskom ušao u restoran, tražeći novac i novčanike od gostiju. Međutim, dok je odlazio, jedan od kupaca ga je upucao, piše portal khou.

Hjustonska policija je takođe objavila fotografije kupca koji je upucao pljačkaša na snimku. Istražitelji su rekli da je tražen radi ispitivanja zbog njegove uloge u pucnjavi. On nije identifikovan i za sada nije optužen.

Objavljena je i fotografija njegovog modela pikapa iz 1970-ih ili 80-ih. Ubica je uzeo ukradeni novac od pljačkaša i vratio ga ostalim korisnicima, saopštila je policija, preosi Kurir.

Tada su ostali ljudi u restoranu napustili mesto događaja pre dolaska policije.

Niko drugi u restoranu nije povređen. Istražitelji su rekli da osumnjičeni nije imao pravi pištolj.

- Osumnjičeni za pljačku je ušao u prodavnicu i nosio je maske i rukavice - rekao je potporučnik HPD Vilkens. „Imao je plastični pištolj, verovatno aerosoft ili možda mali BB pištolj.

Na snimku nadzora se vidi kako se puca. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading