PUTIN IMA RAK, USKORO ĆE UMRETI: Ukrajinski obaveštajac tvrdi da je ruski predsednik već dugo teško bolestan

Autor:

Svet

06.01.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On će "uskoro umreti" jer se dugo bori sa rakom, tvrdi šef ukrajinske obaveštajne službe za odbranu.

PUTIN IMA RAK, USKORO ĆE UMRETI: Ukrajinski obaveštajac tvrdi da je ruski predsednik već dugo teško bolestan

Foto: Tanjug/AP

Kirilo Budanov, šef ukrajinske obaveštajne službe za odbranu, rekao je da su izvori iz Kremlja dojavili njegovoj agenciji da ruski lider Vladimir Putin boluje od kancera.

To je najnovija teorija u vezi Putinovog zdravlja, sa sugestijama koje se fokusiraju na njegovo pojavljivanje u javnosti tokom kojih "izgleda bolesno", kao i njegovu naviku da održava sastanke na daljinu.

- On je dugo bio bolestan. Siguran sam da ima rak. Mislim da će umreti vrlo brzo. Nadam se vrlo brzo - rekao je Budanov za Ej-Bi-Si Njuz.

On je dodao da veruje da će rat ove godine dobiti Ukrajina i da ga treba dobiti pre nego što Putin umre.

Dok se Zapad pitao o mogućnostima života posle Putina - da li je on u stvari smrtno bolestan ili ga je s vlasti uklonio puč u palati koji je rezultat reakcije na neuspelu invaziju - nije potvrđeno da li je ruski lider zaista bolestan.

Blogeri i posmatrači Kremlja tvrde da su im prosleđene informacije o redovnim posetama specijalista za rak i o lekovima koje Putin uzima.

Bilo je čak i nagoveštaja da su ga neizlečiva bolest ili lekovi doveli do lošeg donošenja odluka, posebno odluka o invaziji na Ukrajinu u kojoj je desetine hiljada Rusa ubijeno ili povređeno, kao i do teških sankcija koje su ugrozile rusku ekonomiju.

Prethodno je šef CIA Vilijam Berns rekao novinarima da je Putin "previše zdrav".

Kremlj, sa druge strane, insistira da je Putin dobro.

Podsetimo, Putin je naredio prekid vatre u trajanju od 36 sati tokom pravoslavnog Božića, a Moskva je pozvala Kijev da ga ispoštuje. Ukrajina je, međutim, to odbila, nazivajući taj predlog propagandom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
milan lala

06.01.2023 19:56

Sto je babi milo to joj se i snilo . Rak imas ti i to na mozgu pa zato toliko baljezgas. Vodi brigu o stotinama hljada ubijeni i osakaceni Ukrainaca . Vi cete pobediti kad na k...u nikne n...t.

Vesna

06.01.2023 20:44

Ja budala! Covjek puca od zdravlja. Samo nek se tjese .