BIVŠEG PREMIJERA RUSKOG REGIONA I PRIJATELJA PUTINOVOG NAJBLIŽEG SARADNIKA POKOSIO AUTOMOBIL NASRED ULICE: Preminuo u bolnici

Autor:

Svet

06.01.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši premijer naftom bogatog ruskog regiona preminuo je nakon što ga je naleteo automobil dok je prelazio ulicu.

BIVŠEG PREMIJERA RUSKOG REGIONA I PRIJATELJA PUTINOVOG NAJBLIŽEG SARADNIKA POKOSIO AUTOMOBIL NASRED ULICE: Preminuo u bolnici

Foto: YouTube/Printscreen

Magomed Abdulajev (61), blizak bivšem ruskom predsedniku Dmitriju Medvedevu, hospitalizovan je, ali je preminuo od teških povreda u gradu Mahačkala na Kaspijskom moru.

Abdulajev, takođe bivši rektor Dagestanskog državnog pedagoškog univerziteta, prelazio je ulicu Magomeda Gadžijeva kada ga je udario automobil Niva.

 

 

Vozač automobila je navodno star 55 godina, ali nije otkriveno da li je priveden ili uhapšen, prenosi Dejli mejl.

Abdulajev je prelazio put na nedozvoljenom mestu, navodi se u izveštajima.

Bio je premijer regiona Dagestana bogatog naftom od 2010. do 2013. godine, a imenovan je kada je Medvedev bio predsednik Kremlja.

Medvedev - blizak Putinov saveznik i ratoborni bloger o ratu u Ukrajini - poznavao ga je još od kada su bili postdiplomski studenti na Državnom univerzitetu u Sankt Peterburgu, navodi se u izveštajima.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading