KLANICA U BRAZILSKOM ZATVORU, DESETORICA BRUTALNO UBIJENA

Autor: Tanjug, Republika

Svet

29.01.2018

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deset zatvorenika je danas ubijeno kada su članovi drugog najvećeg brazilskog narko-kartela napali rivalsku grupu u zatvoru na severoistoku Brazila, javljaju brazilski mediji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Klaudio Žusta, predsednik Kaznenog saveta u brazilskoj državi Seara, rekao je državnoj novinskoj agenciji da su članovi narko-kartela Crvena komanda napali članove ganga Čuvari države u gradu Itapaže i da su sve žrtve iz napadnutog ganga, prenosi Rojters.

Do napada je došlo dva dana nakon što su naoružani napadači ubili najmanje 14 osoba u prepunom plesnom klubu u severoistočnom brazilskom gradu Fortaleza, a vlasti istražuju da li je taj napad deo sukoba između narko-kartela.


Žusta je brazilskoj državnoj novinskoj agenciji rekao da je nasilje u zatvoru direktan odgovor drugog najvećeg brazilskog narko-kartela, Crvene komande, sa sedištem u Rio de Žaneiru, na pucnjavu koja se dogodila u subotu.

Policija je, posle pucnjave pre dva dana, jednu osobu uhapsila, a pet osoba je osumnjičila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading