TAJNO ORUŽJE ZELENSKOG: Seksolog hipnotiše Bugare!

Autor:

Svet

05.01.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olesija Ilaščuk novi je ambasador Ukrajine u Bugarskoj.

TAJNO ORUŽJE ZELENSKOG: Seksolog hipnotiše Bugare!

Foto: Tanjug/AP, YouTube/Printscreen

Imenovanje hipnotizerke i "multilevel" seksologa za diplomatskog predstavnika najvišeg ranga u Sofiji toliko je bilo šokantno da je čak i Bi-Bi-Si ovu vest označio kao skandal iz Kijeva.

Prema Londonu, uočljiv je njen nedostatak diplomatskih veština mada "tečno govori engleski".

Volodimir Zelenski je Ukaz o postavljanju hipnotizera seksologa Olesije Ivanščuk za ambasadora potpisao 23. decembra. Kijev je tom prilikom saopštio da "imenovanje dolazi u važnom trenutku u odnosima između Bugarske i Ukrajine".

U međuvremenu ukrajinska i svetska štampa bave se ženom čije hipnotizerske moći treba da promene stav zvanične Sofije prema slanju oružja u Ukrajinu, mada ona na svojim zvaničnim profilima zasad upadljivo ćuti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Volodimir Zelenski

"Ekselencija" Olesija Ilaščuk je odmah po imenovanju na diplomatsku funkciju zaključala svoj Fejsbuk nalog.

Vidljiv je samo "uvodni" deo njene Fejsbuk stranice.

Navedeno je obrazovno iskustvo koje sadrži sledeće stručne oblasti: klinički psiholog, sistemski porodični terapeut, individualni terapeut i seksolog-konsultant. Ona je, kako prenose mediji, objavljivala ažuriranja na svojoj stranici o temama vezanim za terapiju i seksologiju "donedavno".

Prala novac za ruskog oligarha

Nova ambasadorka u prethodnom životu može se pohvaliti značajnim iskustvom u prodaji nakita. Prema ukrajinskom informativnom sajtu Bukinfo, Olesija Ilaščuk je navedena kao menadžer u kompaniji za nakit pod nazivom DŽema od 2010. do 2014. godine, a do oktobra 2021. tačnije kao njen suosnivač.

Ova kompanija našla se u središtu skandala kao firma povezana sa ukrajinskim oligarhom Ivanom Rinžukom, koji je uhapšen 2011. zbog pranja novca i uzimanja mita u vrednosti od četvrt miliona dolara.

Kompanija DŽema je bila "glavni izvor" njegovih prihoda. Policija je tada zaplenila skoro 650.000 dolara u zlatu i dijamantima, prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading