STRAVIČAN SLUČAJ KOJI JE POTRESAO CELU ZEMLJU: Automobil kilometrima vukao devojku, putnici kažu da nisu čuli žrtvine vriske od glasne muzike (VIDEO)

Autor:

Svet

03.01.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadzorne kamere su snimile vozilo ispod koga se moglo videti telo.

STRAVIČAN SLUČAJ KOJI JE POTRESAO CELU ZEMLJU: Automobil kilometrima vukao devojku, putnici kažu da nisu čuli žrtvine vriske od glasne muzike (VIDEO)

Foto: Printscreen YT/Hindustan Times

Užasna smrt jedne devojke (20) u Nju Delhiju potresla je Indiju, a utvrđeno je da je automobil udario njen skuter i potom joj telo vukao kilometrima.

Kako se navodi, devojka se vraćala sa posla u ranim jutarnjim satima 1. januara kada se dogodila stravična nesreća.

Vozač automobila je sa još četiri putnika optužen za ubistvo. Nadzorne kamere su snimile vozilo ispod koga se moglo videti telo.

Policija je pokrenula potragu kada su primili dva poziva - jedan koji se ticao žene koju je vukao automobil i drugi u kome je naznačeno da je telo pronađeno kako leži na putu na severu Nju Delhija.

 

 

Vozač je kola pozajmio od prijatelja i koristio ga je u novogodišnjoj noći. Putnici su telo ostavili na ulici i pobegli sa mesta događaja, prenosi 24sedam.

Optuženi su tvrdili da nisu čuli žrtvine vriske jer su slušali glasnu muziku.

Porodica stradale devojke, koja je jedina donosila zaradu u kuću, saopštila je da je bila seksualno napadnuta pre smrti.

Majka je upitala zašto je njena ćerka pronađena gola, dok je ujak tvrdio da su povrede ukazivale da je bila seksualno napadnuta. Međutim, te navode policija nije potvrdila.

Ubistvo je pokrenulo i veliku političku raspravu u zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading