FANTASTIČAN DAN, ŠTETA ŠTO NIJE DUŽE TRAJAO! Tereza objavila fotografije božićne večere, pa IZBOLA MUŽA!

Autor:

Svet

02.01.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol je 28. zadobio ubodnu ranu od koje je preminuo.

FANTASTIČAN DAN, ŠTETA ŠTO NIJE DUŽE TRAJAO! Tereza objavila fotografije božićne večere, pa IZBOLA MUŽA!

Foto: Facebook

Tereza ​​i Pol Henson su izgledali srećni na porodičnim fotografijama koje su objavljene na društvenim mrežama.

Međutim, tri dana posle Božića, koji je njihova ćerka opisala kao "najbolji dan", policija je pronašla Pola (54) kako umire od uboda nožem. Za njegovo ubistvo kasnije je optužena njegova supruga.

Foto: Facebook

Pol Hanson

Tereza ​​Hanson juče je iza rešetaka obeležila 54. rođendan nakon što joj je određen pritvor. Ona  se u subotu pojavila na sudu u Halu optužena za ubistvo svog muža u njihovoj kući u Vest Covicku, selu u blizini Snaita u istočnom Jorkširu.

Govorila je tek toliko da potvrdi svoje ime i datum rođenja. U sivoj trenerci obratila se sudu skoro šapatom dok su članovi porodice jecali sa javne galerije.

Opisujući slučaj kao "tešku situaciju za sve zainteresovane", magistrati su rekli da je ona mora biti prosleđen vrhovnom sudu. 

Foto: Facebook

Tereza Hanson

Ćerka objavila idilične slike božićne večere

Kada je njihova ćerka Šeri Hanson objavila fotografije srećnog Božića na Fejsbuku, nije bilo nagoveštaja tragedije koja će uslediti tri dana kasnije.

Na fotografijama su bile Hanson i njen muž koji nose svečane šešire i sede oko stola sa ostalim rođacima. Šeri je prokomentarisala da su „danas imali najbolji dan sa porodicom“.

Bio je fantastičan dan. Prebrzo je prošao - odgovrila je njena majka koja će samo tri dsna kasnije biti uhapšena zbog ubistva.

Ali srećna porodična scena je zaboravljena kada je policija pozvana u kuću u 19.15 časova 28. decembra. Policija Hambersajda je saopštila da je primila „prijave da je muškarac zadobio ubodnu ranu“.

Pol je odveden u bolnicu, ali je ubrzo preminuo uprkos pokušajima hitne pomoći da ga spase.

Par je imao dvoje dece i bili su u braku 34 godine, prenosi Dejli mejl.

Veruje se da je gospodin Hanson radio u građevinarstvu dok je njegova supruga bila frizerka koja se od kuće bavila prodajom luksuznih predmeta za dom.

Tragedija je šokirala sve meštane. 

- Muž je izgledao kao veoma fin momak. Uvek se javljao. Ponekad bih prolazio pored njega na putu i ​​video ga kako ide na posao u svom kombiju. Mislim da su ovde živeli dosta godina. Nisam mogao da verujem kada je policija pokucala na vrata i rekla da se raspituju, ovo ne očekujete u bilo koje doba godine ovde, a kamoli za Božić - rekao je komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading