PRVA FOTOGRAFIJA DMITRIJA ROGOZINA NAKON RANJAVANJA! Slavio rođendan u hotelu u Donjecku, geler mu prošao CENTIMETAR OD KIČME! (FOTO)

Autor:

Svet

29.12.2022

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dmitrij Rogozin je odmah posle ranjavanja hospitalizovan.

PRVA FOTOGRAFIJA DMITRIJA ROGOZINA NAKON RANJAVANJA! Slavio rođendan u hotelu u Donjecku, geler mu prošao CENTIMETAR OD KIČME! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Bivši generalni direktor ruske državne korporacije Roskosmos, šef grupe vojnih savetnika Carski vukovi, Dmitrij Rogozin ranjen je u granatiranju hotela u Donjecku pre oko nedelju dana.

Ranjen sam u leđa. Preživeću. Geler je prošao centimetar od kičme - rekao je tada Rogozin za RT.

On se oglasio i na svom Telegram nalogu i tom prilikom istakao da metalni fragment veličine 3×4 mm ušao iznad desne lopatice, kao i da će morati na operaciju.

Njegova prva fotografija nakon ranjavanja osvanula je na društvenim mrežama.

 

 

Podsetimo, kako su naveli ruski mediji, Rogozin je proslavljao rođendan u donjeckom restoranu „Šeš-Beš“, kada su Ukrajinci gađali objekat. Njegov pomoćnik je rekao za RIA Novosti rekao da je napad izveden precizno navođenom municom, verovatno iz samohodnog artiljerijskog sistema Cezar, kalibra 155 milimetara. 

Prema još uvek nepotvrđenim izveštajima, Vitalij Hocenko, predsednik vlade DNR, je ranjen, a njegov telohranitelj je preminuo.

U međuvremenu su se na društvenim mrežama pojavili i snimci razrušenog hotela u kome je u trenutku ranjavanja boravio. Na snimcima se vide porušeni delovi zgrade, srča i krv.

 

 

Inače, Dmitrij Olegovič Rogozin ruski je političar, diplomata, doktor filozofskih nauka i bivši generalni direktor Roskosmosa. Bio je stalni predstavnik Rusije pri NATO-u od 2008. do 2011. godine.Od 2011. do 2018. bio je zamenik predsednika Vlade Ruske Federacije zadužen za odbrambenu industriju i svemir.

Do marta 2006. bio je predsednik partije Otadžbina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading