VRIŠTALA SAM DA BI ME ČULI, PROVLAČILA RUKU KROZ RAZBIJEN PROZOR: Jezivo svedočenje Grkinje iz autobusa STRAVE koji je u Rumuniji udario u stub (FOTO)

Autor:

Svet

27.12.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnici iz Grčke koji su preživeli saobraćajnu nesreću u Rumuniji ispričali su svoja potresna iskustva!

VRIŠTALA SAM DA BI ME ČULI, PROVLAČILA RUKU KROZ RAZBIJEN PROZOR: Jezivo svedočenje Grkinje iz autobusa STRAVE koji je u Rumuniji udario u stub (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Jedna osoba je stradala, a najmanje 20 je povređeno u teškoj nesreći koja se prošle nedelje dogodila u centru Bukurešta, kada je autobus pun turista iz Grčke udario u znak za merenje visine.

Jedna od putnica rekla je za grčku televiziju MEGA koliko su ti trenuci bili šokantni. Ona je rekla da je vozač vozio pažljivo kroz Rumuniju i opisala koliko su dramatični bili trenuci nesreće u kojoj je život izgubio Nikos Hlopsis (53) iz Larise.

- Čitava ruta je bila vrlo dobra. Vozač je pažljivo i sporo vozio glavnim saobraćajnicama. Odjednom je sve posalo mračno - rekla je Marija Tersiti.

Glavom se, kako kaže, našla na sedištu ispred, a šipka i deo krova autobusa udario ju je u glavu, leđa i vrat, prenosi Protothema.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Autobus sa grčkim turistima koji je imao udes u Rumuniji

- Počela sam da vrištim, prozor s leve strane se razbio i pokušala sam da provučem ruku i vičem kako bi me čuli - rekla je ona dodajući da je bila spljoštena.

Sedela je samo dva sedišta iza nesrećnog Nikosa Hlopsisa koji je poginuo.

Marija je potvrdila da je vlasnik agencija koji je rekao da je jedan vozač vozio od Volosa do Soluna, a zatim je vožnju preuzeo drugi do Bukurešta što je više od 600 kilometara. On je vozio više sati nego što je propisano pravilima. Vozač se izvinio za sve što se dogodilo.

Njegov advokat je rekao da je on pratio GPS smernice zbog čega je prešao u drugu traku u poslednjem trenutku kako bi pratio put do tunela.

Nije očekivao da će se tako nešto dogoditi jer je već prošao mnogo tunela na tom putu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading