DVOSTRUKO UBISTVO NA PUMPI: Hladnokrvno izrešetala tri muškarca, samo jedan preživeo! Tvrdi da su joj ukrali automobil!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

25.12.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je saopštila da se ne zna ko je od trojice muškaraca ukrao automobil i da li su ga uopšte ukrali.

DVOSTRUKO UBISTVO NA PUMPI: Hladnokrvno izrešetala tri muškarca, samo jedan preživeo! Tvrdi da su joj ukrali automobil!

Foto: Tanjug/AP

Američka policija uhapsila je ženu iz Misurija koja je ubila dvojicu muškaraca, nakon što joj je ukraden automobil, preneo je "Foks njuz".

Demeša Kolman (35) optužena je za dvostruko ubistvo, a na teret joj se stavljaju ubistva Darijusa Džeksona (19) i Džozefa Farara (49), koje je likvidirala na benzinskoj pumpi.

Policija je pronašla Farara u blizini benzinske pumpe sa ranom u grudima, dok je Džekson, koji je ležao pored automobila, takođe pogođen u torzo. Treći muškarac je pogođen u glavu tokom pucnjave, ali je preživeo, prema pisanju lista "Sent Luis post-dispeč".

Dodaje se da se ne zna ko je od trojice muškaraca ukrao automobil i da li su ga uopšte ukrali.

Policija je, nakon pregledanog snimka, saopštila da je Kolman prišla benzinskoj stanici, u društvu muškarca koji je nosio oružje. Ona je, potom, otvorila vrata i počela da puca iz svog pištolja.

Kolman je rekla detektivima da je otišla na benzinsku pumpu da povrati ukradeni automobil, a dosad nije imala kriminalni dosije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading