HAOS U ARGENTINI! Višestruki ubica i silovatelj pobegao čuvarima za vreme polufinala SP pa za dva sata počinio niz NOVIH ZLOČINA! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Svet

21.12.2022

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karmona se nalazio na privremenom odsustvu, a iskoristio je to što je cela zemlja pratila meč polufinala Argentina - Hrvatska i pobegao iz kuće iako ga je pazilo čak šest čuvara zatvora u kome služi kaznu.

HAOS U ARGENTINI! Višestruki ubica i silovatelj pobegao čuvarima za vreme polufinala SP pa za dva sata počinio niz NOVIH ZLOČINA! (VIDEO/FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen

Roberto Hose Karmona (60), argentinski ubica i kriminalac, pobegao je iz kuće svoje devojke u naselju Las Violetas dok su čuvari gledali polufinalnu utakmicu Svetskog prvenstva u fudbalu između Argentine i Hrvatske.

Usledilo je filmsko bekstvo tokom koga je ubio jednog taksistu i povredio još nekoliko osoba, ali na kraju je ipak uhapšen.

Karmona se nalazio na privremenom odsustvu, a iskoristio je to što je cela zemlja pratila meč polufinala Argentina - Hrvatska i pobegao iz kuće iako ga je pazilo čak šest čuvara zatvora u kome služi kaznu. Kuću je napustio tako što je u 15. minuti utakmice čuvarima rekao da mora u WC.

Zloglasni ubica je potom ušao u taksi, ubio vozača, koga je izmasakrirao sa nekoliko uboda nožem, a potom krenuo dalje i ranio još dvoje ljudi u novom zločinačkom pohodu.

DRAMA TRAJALA DVA SATA

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Roberto Hose Karmona u bekstvu

 

Šest pripadnika zatvorske službe takođe se nalazi iza brave i navodno je osumnjičeno za saučesništvo u bekstvu. Trenutno se ne istražuje postupak sudija koji su Karomni odobrili privremeni izlazak iz zatvora, ali stvar bi mogla postati ozbiljna jer u Argentini sada bruje o svirepom zločinu koji je počinio osvedočeni ubica koji je trebalo da bude zatvoru.

Tokom istrage je utvrđeno da nije moguće da čuvari - koji su bili u kući i gledali utakmicu - nisu primetili da je izašao iz objekta i to kroz ulazna vrata. To je inače mala kuća.

Jedina koja nije optužena, a bila je u kući, jeste njegova devojka za koju nema nikakvog dokaza da je učestvovala u bekstvu.

Ostaje dilema šta je Karmona pokušao da uradi.

Odmah po izlasku iz kuće ubio je taksistu Hozea Bokalona, potom je ukrao vozilo i zabio se u banderu, a onda je otišao do obližnje prodavnice gde je ljudima koji su bili u kupovini ukrao automobil. Takođe je viđen u blizini klinike Velez Sarsfild gde je zamolio mladu ženu da ga poveze i na kraju je i nju povredio. Navodno ga je kasnije jedan motociklist odvezao do četvrti Los Naranjos. Dva sata nakon početka drame uhapšen je gotovo u istom delu grada odakle je i krenuo.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Roberto Hose Karmona u bekstvu

 

Karmona je inače prethodno ubio dva zatvorenika u dva zatvora pa nikom nije jasno kako je uopšte došao u situaciju da u kući svoje devojke prati utakmicu Svetskog prvenstva, bez obzira na to što je bio tamo sa šestoricom policajaca, koji su ili umešani u beg ili su jednostavno bili previše zaluđeni Mesijem i njegovom pohodu ka tituli svetskog prvaka.

LJUDSKA HIJENA

Karmona je rođen 1963. godine i nosi nadimak Ljudska hijena. Poznat je kao lopov, silovatelj i serijski ubica. Prvobitno je zatvoren zbog ubistva mlade žene 1986. godine, a zatim je u odvojenim incidentima ubio dvojicu zatvorenika da bi sad ubio i taksistu.

Smatra se jednim od najopasnijih ubica u istoriji Argentine i drugi je najduži zatvorenik. Njegovu mladost obeležila su brojna fizička i seksualna nasilja, konzumirao je droge, često bio na ulici bez hrane i vode, a u uzrastu od 10 godina opljačkao je policijski automobil i pobegao s pištoljem kalibra 45.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Roberto Hose Karmona

 

Pubertet je proveo u nekoliko ustanova za maloletnike dok je kao odrasla osoba više puta zatvaran zbog pljački. Godine 1982. osuđen je na 10 godina zatvora zbog teške pljačke, ali je pušten na uslovnu slobodu 10. januara 1986. godine.

Samo mesec dana kasnije ubio je devojku koja je imala 16 godina. Mlada devojka vraćala se iz noćnog izlaska sa dva prijatelja. Karmona je stao i pomogao im da promene gumu, ali nakon što su završili uperio je pištolj u njih i ukrao im stvari. Zatim je prisilio devojku da uđe u njegov automobil da bi je nakon nekoliko kilometara vožnje silovao. Na kraju joj je pucao u glavu.

Za višestruke zločine je doživotno osuđen.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading