OVO JE NAPADAČ - PUCAO ISPRED ŠKOLE U ČIKAGU: Ubio dva dečaka, dvoje dece ranio! Policija u potrazi za misterioznim muškarcem (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

18.12.2022

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava se dogodila u petak oko 14.45 ispred škole u Čikagu, a policija intenzivno traga za napadačem koji je ubio dva dečaka.

OVO JE NAPADAČ - PUCAO ISPRED ŠKOLE U ČIKAGU: Ubio dva dečaka, dvoje dece ranio! Policija u potrazi za misterioznim muškarcem (FOTO/VIDEO)

Foto: Tanjug/AP, Chicago Police Department

Napadač koji je pucao ispred škole u Čikagu

Policija u Čikagu traga za osumnjičenim koji je upucao četvoro dece ispred škole u tom gradu. Dvojica dečaka, starosti 14 i 15 godina podlegli su povredama, dok su treći dečak i jedna devojčica sa prostrelnim ranama prebačeni u obližnju bolnicu.

Pucnjava se dogodila u petak oko 14.45 ispred škole Benito Huarez, u trenutku kada su deca napuštala školu nakon završetka časova.

Dečaci koji su preminuli zadobili su prostrelne rane u predelu glave, dok je treći dečak zadobio metak u rame i nogu, a devojčica u butinu.

Sva deca pohađali su školu ispred koje se dogodilo ubistvo, a motiv je i dalje nepoznat.

Jedan običan školski dan pretvorio se u haos na kraju smene, dok su učenici izlazili iz škole, kada je nepoznata osoba ispalila više hitaca u pravcu dece.

Očevici kažu da su čuli nekoliko pucnjeva.

 

- Prvo smo mislili da su petarde. Ogorčen sam, besan. Ovakve stvari ne bi trebalo da se događaju u školi - rekao je Nikasio Rogel, roditelj deteta koji pohađa školu Benito Huarez.

Američki mediji prenose da je jedan od ubijenih dečaka Brendon Perez (15). Policija je saopštila da se pucnjava dogodila ispred škole, te da je jedna od žrtava utrčala u školu za vreme pucnjave.

Policija i dalje ne govori da li je u pitanju nasumična pucnjava ili je neko od žrtava bio meta. 

 

Policija je sinoć objavila fotografiju osumnjičenog za napad.

Oni pozivaju sve građane koji imaju bilo kakve informacije o napadu, da ih kontaktiraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading