UBEĐENE SU DA JE KUĆA UKLETA: Grupa devojaka se fotografisala pred izlazak, ali kad su pogledale sliku na kompjuteru OSTALE SU BEZ REČI (FOTO)

Autor:

Svet

16.12.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapanjujuća fotografija naježila je prestravljenog vlasnika kuće koji tvrdi da njihovu kuću proganja malo dete.

UBEĐENE SU DA JE KUĆA UKLETA: Grupa devojaka se fotografisala pred izlazak, ali kad su pogledale sliku na kompjuteru OSTALE SU BEZ REČI (FOTO)

Foto: twitter.com/sakriosamime

Grupa prijateljica je, pre nekoliko godina, pozirala za fotografiju pre noćnog izlaska, ali su bile zapanjene onim što su videle gledajući u nju.

Na slici, koja je snimljena kamerom mobilnog telefona u dnevnom boravku doma, vidi se misteriozna figura koja viri između nogu devojaka.

Primećena je tek kada je fotografija prebačena na računar, preneo je Dejli star.

U donjem desnom uglu fotografije se može videti i uplakana devojčica - što dodatno doprinosi jezivom osećaju snimka.

 

 

Ona je, navodno, stajala tamo gde se nalazila tajanstvena figura, ali je se pomerila nakon što je insistirala da je "neko gura od pozadi".

Prema rečima stručnjaka za duhove Gordona Rutera, autora knjige "Duhovi uhvaćeni na filmu 3", vlasnik kuće je rekao da često vidi "malo dete od tri ili četiri godine kako trči pored vrata salona, iako takvo dete ne živi u kući".

- Na slici se vidi malo dete koje se hvata za dva para nogu i viri kroz njih. Lice je veoma jasno i ne odgovara pozadinskim materijalima kao što je lajsne; niti se čini da je formirano od bilo kog dela prisutnih pojedinaca - dodao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading