RUSIJA OVO NIKOME NEĆE DOZVOLITI! Oglasio se Vladimir Putin i poslao svetu NIKAD JASNIJU PORUKU!

Autor:

Svet

13.12.2022

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusija mora da ide napred oslanjajući se na svoje najbolje tradicije i rešavajući najzahtevnije zadatke novog doba, rekao je Putin.

RUSIJA OVO NIKOME NEĆE DOZVOLITI! Oglasio se Vladimir Putin i poslao svetu NIKAD JASNIJU PORUKU!

Foto: Tanjug/AP

Rusija neće nikome dozvoliti da omalovažava i okleveta heroje koji ispunjavaju svoj patriotski dug i bore se za otadžbinu, poručio je Vladimir Putin. Šef države očekuje da će doprinos društva "Znanje" nacionalnom i suverenom razvoju Rusije i svih njenih regiona i u svim oblastima samo rasti.

- Uključujući, naravno, i odbranu istine o našim precima, iskušenjima prošlosti, o našim herojima, o svima koji se sada bore za Otadžbinu, vršeći visoki, sveti patriotski dug. Nećemo nikome dozvoliti da ih ocrniti i okleveta, a naše glavno oružje protiv dezinformacija i laži i dalje će biti čvrsta znanja, istine i ljubav prema Rusiji - naglasio je on.

Kako je rekao Putin, Rusija mora da ide napred oslanjajući se na svoje najbolje tradicije i rešavajući najzahtevnije zadatke novog doba. Podsetio je da su ruski naučnici i čitav narod posle pobede u Drugom svetskom ratu svojim radom i intelektom postigli neosporna, ključna dostignuća u mnogim sferama i oblastima.

- Dužni smo da se toga sećamo i imamo puno pravo da se time ponosimo, moramo da idemo napred, da težimo novim horizontima oslanjajući se na najbolje tradicije naše domovine u sferi naučnog istraživanja, zajednički da rešavamo velike, složene, ambiciozne zadatke novog doba i da u potpunosti koristimo one kolosalne potencijale koji se uvek otvaraju u vremenima istorijskih izazova i iskušenja - poručio je Putin.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading