SEKS SKANDAL POZNATOG MAĐIONIČARA: Optužen da je zlostavljao maloletnicu!

Autor: Republika

Svet

27.01.2018

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki mađioničar i iluzionista Dejvid Koperfild optužen je za seksualno zlostavljanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejvid Koperfild

Optužba je stigla od nekadašnjeg modela Britni Luis, koja tvrdi da ju je Koperfild, kada je imala 17 godina, 1988. godine, drogirao i seksualno zlostavljao. Do ove objave došlo je nakon što je mađioničar pružio podršku pokretu #MeToo sugerišući da se ne žuri sa optužbama dok ne budu podignute optužnice. 

Luisova dodaje da je te godine dobila poziv od Koperfilda da gostuje u njegovoj emisiji u Kaliforniji, nakon što je bio sudija takmičenja u kome je učestvovala. Dozvolu je zatražio od njene bake da putuje sa njim zbog emisije. 

Kada je stigla u Kaliforniju, ističe da ju je Koperfild poveo u šoping, predstavljajući je zatim oduševljeno svom timu trudeći se da je drži za ruku. Kako dodaje, jasno mu je stavila do znanja da nije zainteresovana za vezu sa njim. 


Nakon emisije otišli su u bar, gde joj je navodno mađioničar sipao nešto u piće. Kada sam ga pitala šta to radi, rekao je da "deli to što ima", navodi Luis. Ostatka večeri se baš i ne seća, osim da je Koperfild ležao na njoj, ljubio je i skidao joj odeću. 

- Ljubio me je po licu, a onda se sećam da je počeo da se spušta niže. Nakon toga mi se sve zamračilo - priča model. 

Koperfild joj je navodno ujutru rekao da se ništa nije dogodilo jer je bila maloletna. 

"Rekao mi je: 'nisam bio u tebi'“. Dodaje i da ju je primorao da u pismu napiše da je sve bilo u redu. 

- Moj terapeut mi je kasnije rekao da je to uradio kako bi me naterao da ćutim. 

Koperfild se nije oglasio povodom ove optužbe. Prema podacima Forbsa, Koperfild je komercijalno najuspešniji iluzionista, čije bogatstvo iznosi 850 miliona dolara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading