MIGRANTI BRUTALNO SILOVALI I UBILI DEVOJČICU (14)! Presreli je na putu do škole i izboli NA SMRT! (FOTO)

Autor:

Svet

10.12.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačka žali zbog ubistva Ese S koja je u ponedeljak izbodena dok je sa drugaricom išla u školu.

MIGRANTI BRUTALNO SILOVALI I UBILI DEVOJČICU (14)! Presreli je na putu do škole i izboli NA SMRT! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Nasilje

Brutalno ubistvo devojčice (14) na putu do škole u nemačkom gradu Ilerkirhbergu, za koje je osumnjičen migrant, maloj zajednici probudilo je stare rane o slučaju silovanja njene vršnjakinje, u koje su isto bili umešani tražioci azila.

Esa S. izbodena je u ponedeljak dok je sa drugaricom išla u školu. Preminula je kasnije u bolnici, dok je druga devojčica (13) povređena.

Za ubistvo i pokušaj ubistva osumnjičen je migrant iz Eritreje, koji se nalazi u zatvorskoj bolnici.

Foto: Ulm ve Cevresi Ölüm ilanlari

 

U Ilerkirhbergu, maloj zajednici u kojoj živi oko 4.700 ljudi, ubistvo Ese probudilo je stare rane. Naime, pre tri godine, devojčicu (14) su silovala četvorica tražioca azila.

Napadači su drogirali devojčicu i silovali je nekoliko puta tokom noći, prenosi Bild.

Sud je kasnije osudio muškarce na blage zatvorske kazne, delom zato jer su trojica bila maloletna.

Jedan od osuđenih napadača, Avganistanac, sada je opet na slobodi. Država Baden-Virtemberg želela je da ga deportuje, ali ministarka unutrašnjih poslova Nensi Fezer je to odbila, prenosi Bild.

Ministar pravde Država Baden-Virtemberg lično je pitao ministarku da u specifičnim slučajevima dozvoli deportaciju "što je pre moguće". Među njima je bio i silovatelj iz 2019. godine. Ona je pismo poslala sredinom oktobra, ali prema pisanju nemačkih medija, otada nije dobila nikakav odgovor.

Državni sekretar upozorio je pre godinu dana da policija u Avganistancima vidi "rizik od recidiva seksualnih delikata nad nepoznatim mladim ženama".

Čak i tada, prema WELT-u, zemlja je pozvala saveznu vladu da nastavi deportacije u Avganistan u ozbiljnim pojedinačnim slučajevima kao što je ovaj, ali nije imala uspeha.

Tada je objavljeno da deportacije u Avganistan i dalje nisu moguće. Repatrijacije su obustavljene otkako su talibani preuzeli vlast u zemlji.

Gradonačelnik Ilerkirhberga je šokiran što je osuđeni silovatelj opet na slobodi, dok se gradić bori sa novom tragedijom u koju je opet umešan migrant.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Земунка

10.12.2022 14:04

Швабе, дајте децу у Србију, да вам их ми сачувамо. Изгледа да ви нисте умели нашу до 1999. а сада ни своју не можете! Заиграла мечка!