SRBIN MAMIO ŽENU ''BOLJIM ŽIVOTOM'' U BEČU, PA SE IŽIVLJAVAO NAD NJOM: Silovao je i zlostavljao, horor!

Autor:

Svet

08.12.2022

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je ženu pre mesec dana namamio da dođe u Beč, pod izgovorom da će joj pružiti bolji život, a potom ju je zatočio.

SRBIN MAMIO ŽENU ''BOLJIM ŽIVOTOM'' U BEČU, PA SE IŽIVLJAVAO NAD NJOM: Silovao je i zlostavljao, horor!

Foto: Tanjug/AP

Austrijska policija

Državljanin Srbije (57) pod istragom je u Austriji zbog sumnje da je državljanku Srbije (45) pre mesec dana namamio da dođe u Beč, pod izgovorom da će joj pružiti bolji život, a potom ju je zatočio, prenosi Mondo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Austrijska policija

Kako prenose mediji, Srbin je oštećenoj uzeo pasoš i bankovne karticu, nakon čega ju je držao zaključanu u stanu gde se brutalno iživljavao nad njom. Srpkinja je, kako pišu mediji, trpela fizičko i seksualno nasilje. Policija je danas saopštila da je žena juče uspela da pobegne iz stana i sve prijavi policiji.

Navodno ju je Srbin prvi put pustio iz stana pre dve nedelje, kako bi išla da radi za njega. Kako je navela, on je vozač kamiona i terao ju je da prenosi teški teret. Juče je nesrećna žena uspela nekako da se domogne ključa od stana i pobegne od njega.

Otrčala je u obližnju prodavnicu, gde je sve ispričala radniku koji je potom pozvao policiju. Srbin negira optužbe, a dok traje istraga, dobio je zabranu prilaska.

Bonus video:

Navodno ju je Srbin prvi put pustio iz stana pre dve nedelje, kako bi išla da radi za njega. Kako je navela, on je vozač kamiona i terao ju je da prenosi teški teret. Juče je nesrećna žena uspela nekako da se domogne ključa od stana i pobegne od njega. Otrčala je u obližnju prodavnicu, gde je sve ispričala radniku koji je potom pozvao policiju. Srbin negira optužbe, a dok traje istraga, dobio je zabranu prilaska.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading