SEKSUALNU ROBINJU DRŽALI U IZMETU SA PITBULOVIMA: Uhapšeno pet osoba zbog zlostavljanja i mučenja (FOTO)

Autor:

Svet

04.12.2022

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnica kuće, rekla je muškarcu koji je pronašao izmučenu ženu da je osoba u kavezu njena "kurva“ i da će da nastavi da je podvodi.

SEKSUALNU ROBINJU DRŽALI U IZMETU SA PITBULOVIMA: Uhapšeno pet osoba zbog zlostavljanja i mučenja (FOTO)

Foto: Shutterstock

Dvadesetogodišnja žena bila je žrtva zlostavljanja i mučenja, zbog čega je uhapšeno pet osoba.

Ona je spašena nakon što je držana u zatočeništvu sa putbulovima kao seksualna robinja u kući u Džordžiji, gde je zatvorena i mučena u kavezu za pse pun fekalija. 

Pet osoba je uhapšeno u utorak nakon što je bivši rezident tog imanja otišao u kuću koja se nalazi u okrugu Ričmond, kako bi uzeo neke stvari i tom prilikom pronašao je prestravljenu žrtvu, izvestio je VRDV.

- Kada je ušao u prostoriju, primetio je nepoznatu žensku osobu svetle puti koja je bila gola, teško pretučena i zaključana u kavezu za pse - navodi se u izveštaju o incidentu na koji se navodi.

 

 

Šona Pol (32), jedna od vlasnica kuće, rekla je muškarcu da je žena u kavezu njena "kurva“, navodi VJBF.

- Ukrala je gomilu stvari od mene tako da će biti moja seksualna robinja i ja ću da je podvodim dok to ne isplati - navodno je rekao osumnjičeni.

Žrtva je pronađena povređena i emocionalno uznemirena kako leži na krevetu u jednoj od soba. Prema rečima zvaničnika, pronađena je sa nekoliko povreda na licu. Hitna pomoć je reagovala i prevezla žrtvu u regionalnu bolnicu, a životinje su zbrinule vlasti, prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading