LEKARI JOJ REKLI DA NIKAD NEĆE POSTATI MAJKA, A ONA NEDAVNO RODILA 11. DETE! Presrećna!

Autor:

Svet

03.12.2022

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas Satu i Andres imaju čak šest devojčica i pet dečaka.

LEKARI JOJ REKLI DA NIKAD NEĆE POSTATI MAJKA, A ONA NEDAVNO RODILA 11. DETE! Presrećna!

Foto: Printskrin/Instagram

Kada je pre 15 godina rodila svoje prvo dete, uprkos rečima lekara da zbog ožiljaka na materici nikada neće postati majka, Šveđanka Satu Nordling Gonzalez sve je iznenadila. Sada, 15 godina kasnije, na svet je donela svoje jedanaesto dete!

 

 

- Beba broj 11 je stigla na svet 11.11 u 12 i 55 i sve je dobro prošlo. Tako sam zaljubljena u tog malog dečaka, savršen je! - napisala je ponosna majka na Instagramu, dodajući da ne želi da otkrije ime mališana dok ne ode kući i ne upozna svojih desetoro braće i sestara.

U jednom od svojih postova Satu je ispričala da su joj lekari još u mladosti rekli da na materici ima ožiljak zbog kojeg će teško ikad zatrudneti, a zbog velikog stresa je rano izgubila i ciklus. Ipak, otprilike u vreme kad je upoznala svog supruga Andresa ponovo je došlo do ovulacije, a dve godine kasnije Šveđanka je rodila svoje prvo dete.

Danas Satu i Andres imaju čak šest devojčica i pet dečaka, a dani im započinju menjanjem pelena u 6.30 ujutro, nakon čega mama priprema doručak i budi stariju decu za školu, pre nego što počne sa kućnim poslovima... Kad deca dođu iz škole mama im pravi užinu, pomaže sa domaćim i završava kućne poslove, a onda dok se oni igraju, ona svima priprema večeru. Iako već premorena, od 21 sat kad svi legnu Satu ima par sati za druženje sa suprugom, do svog odlaska na spavanje u ponoć.

- Majčinstvo je ogroman rad i odricanje i ponekad sam umorna već pre doručka. Ipak, osmesi i ljubav dece više su nego dovoljna nagrada za moju brigu o njima! - izjavila je majka.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading