POSTAVILA UZNEMIRUJUĆI VIDEO NA SVOJ TIKTOK, PA NESTALA: Potraga za Teom se završila tragično, tinejdžerka samo želela da ide kući (FOTO)

Autor:

Svet

01.12.2022

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devetnaestogodišnja Tea je nestala 16. oktobra, a njeno telo je pronađeno nakon šest nedelja.

POSTAVILA UZNEMIRUJUĆI VIDEO NA SVOJ TIKTOK, PA NESTALA: Potraga za Teom se završila tragično, tinejdžerka samo želela da ide kući (FOTO)

Foto: Facebook/Tea Wright

Tea Rajt-Finger

Očajnička potraga za nestalom tinejdžerkom Teom Rajt-Finger završila se tragično, jer je njeno telo pronađeno u zabačenom grmlju šest nedelja nakon što je objavila uznemirujuće TikTok video snimke.

Devetnaestogodišnjakinja je nestala nakon što ju je 16. oktobra ostavio prijatelj u blizini Ričmonda, 500 km zapadno od Taunsvila u Kvinslendu.

Usledila je masovna vazdušna i kopnena potraga duga hiljadama kilometara, ali je prekinuta nakon što za devet dana nije pronađen nijedan trag. Prvi trag se pojavio u četvrtak ujutru kada je helikopter pronašao ukradeno plavo vozilo Tojota Prado u kojem je ona poslednji put viđena.

Nekoliko sati kasnije, ekipe za pretragu pronašle su telo žene u gustom grmlju, 600 metara od vozila. Preliminarne informacije sugerišu da smrt Tee Rajt nije sumnjiva.

- Policija je razgovarala sa Teinom porodicom i izražavamo duboko saučešće njenoj porodici i najmilijima - navodi se u saopštenju.

- Istražitelji bi želeli da se zahvale lokalnim vlasnicima imovine SES-a i zajednici na njihovoj pomoći i informacijama koje su im pružili tokom potrage.

Policija Kvinslenda objavila je dramatične snimke kamere u trenutku kada su detektivi pronašli auto. Na snimku se vidi kako policajci sleću helikopterom i prilaze automobilu. Tojota Prado je prijavljena da je ukradena, dva dana pre nego što je Tea nestala.

Tea je pre nestanka objavila uznemirujući TikTok video sa natpisom: "Ne osećam se dobro, želim da idem kući." Video je od tada je preplavljen komentarima zabrinutih prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading