PUTINOVA HULIGANSKA ARMIJA - ULTRASI MARŠIRAJU NA FRONT! Fudbalski navijači regrutovani nakon serije ruskih poraza na bojnom polju! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.12.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zloglasni fudbalski huligani regrutovani su u redovima ruske 106. vazdušno-desantne divizije, nakon što je Rusije pretrpela velike gubitke u Ukrajinskom ratu i pošto je Kijev uspeo pod svoje okrilje da povrati Harkov i Herson.

PUTINOVA HULIGANSKA ARMIJA - ULTRASI MARŠIRAJU NA FRONT! Fudbalski navijači regrutovani nakon serije ruskih poraza na bojnom polju! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ove informacije obelodanio je britanski Dejli mejl pozivajući se na izveštaje lokalnih ruskim medija.

Kako se navodi, zloglasni fudbalski navijači smešteni su u gradu Tuli, 200 kilometara južno od Moskve.

Britanski tabloid objavio je video snimak regrutovanja ultrasa za borbu na istočnom frontu, a kako se navodi, vest je obelodanjena nakon što je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio da će oko 100.000 Rusa i "Bog zna koliko plaćenika" biti likvidirano u Ukrajini doi kraja godine.

Na snimku se vidi kako maskirani regruti marširaju noseći maske od kosturskih glava na licima, a potom se vidi i deo obuke koje prolaze na poligonima čija lokacija nije navedena.

Kako sve izgleda, pogledajte u video snimku.

 

 

Inače, podaci Kijeva i Moskve o preminulim borcima na istoku Ukrajine, očekivano, dramatično se razlikuju.

Dok Moskva tvrdi da je na frontu stradalo oko 6.000 vojnika, dotle ukrajinsci barataju višestruko većim podacima.

Prema ranijim navodima iz Kijeva, na frontu je već stradalo oko 90.000 ruskih Vojnika.

Podsetimo, šefica Evropske komisije Ursula fon der Lajen iznela je procenu o 100.000 mrtvih Ukrajinaca, ali je taj deo iz njenog govora ubrzo obrisan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading