KRALJICA ELIZABETA BOLOVALA OD RETKOG OBLIKA RAKA!? Njen biograf izneo neverovatne detalje bolesti koja je godinama razarala!

Autor:

Svet

26.11.2022

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično je saopšteno da je kraljica Eleizabeta umrla od starosti.

KRALJICA ELIZABETA BOLOVALA OD RETKOG OBLIKA RAKA!? Njen biograf izneo neverovatne detalje bolesti koja je godinama razarala!

Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta II

Prema zvaničnim informacijama, engleska kraljica Elizabeta je umrla od starosti. Međutim, jedan od najboljih prijatelja kraljičinog supruga, prica Filipa, Glis Brandreht, u svojoj novoj knjizi "Elizabeta: Intimni portret“ otkriva da je uzrok smrti zapravo retki oblik raka.

Kako tvrdi pomenuti autor, reč je o retkom obliku raka multiple mijelomu odnosno raku koštane srži.

- Čuo sam da je kraljica imala karcinom koštane srži što bi moglo da objasni zašto je bila stalno umorna i imala problema da se kreće u poslednjoj godini života. Najčešći simptom ove bolesti je upravo bol u kostima, posebno u karlici i leđima. Ova bolest najčešće pogađa starije osobe - rekao je on.

Kraljičin biograf takođe tvrdi da je Elizabeta imala periode kada se osećala veoma slabo, ali je ipak bila odlučna da nastavi sa svojim dužnostima nakon smrti princa Filipa u aprilu prošle godine, prenosi NjuJork Post.

- Moj muž to ne bi odobrio - rekla je Elizabeta, ne želeći sažaljenja.

Podsetimo, kraljica Elizabeta II, preminula je 8. septembra u zamku Balmoral u Škotskoj.

Kraljica je sahranjena u kapeli svetog Đorđa u Vindzoru, gde počiva pored svog muža princa, Filipa, i roditelja.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading