MAKRON PONOVO NAPADNUT U DROMU! Prišao ogradi i ''popio'' šamar! (VIDEO)

Autor:

Svet

25.11.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski predsednik, Emanuel Makron, ponovo je dospeo u žižu javnosti, nakon jednog incidenta.

MAKRON PONOVO NAPADNUT U DROMU! Prišao ogradi i ''popio'' šamar! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Tokom posete jugoistočnom departmanu Drom, francuski predsednik Emanuel Makron, doživeo je veliku neprijatnost.

Tokom sastanka sa lokalnim stanovništvom, šef države je prišao ljudima koji su stajali iza ograda, počeo da razgovara sa njima i rukovao se sa njima.

U tom trenutku ga je čovek koji se rukovao sa njima ošamario. 

Podsetimo, ovo nije prvi slučaj da su građani nasrnuli na Emanuela Makrona.

Do tog incidenta došlo je tokom njegovog prvog javnog pojavljivanja nakon što je reizabran za lidera zemlje na nedeljnom glasanju.

Francuski predsednik Emanuel Makron napadnut je tokom posete mestu Serži Pontoa u regionu Dolina Oaze, severno od Pariza.

Kako prenosi Sputnjik, Makrona je neko najverovatnije gađao paradajzom tokom posete lokalnoj pijaci ili nekim sličnim predmetom, navode francuski mediji.

Dok je Makron obilazio pijacu u Seržiju, što je njegovo prvo pojavljivanje na javnom mestu posle reizbora na predsedničkim izborima, prema njemu je poleteo „projektil“ i okrznuo ga. Pripadnici obezbeđenja zaštitili su ga prvo mu stavljajući ruke na glavu, a potom i tako što su otvorili kišobran.

Makronovu posetu Seržiju obeležila je velika gužva.

- Francuska policija jedva je obuzdavala gomilu koja se pojavila tokom Makronove posete - preneli su francuski mediji naglašavajući da su trenutno sve raspoložive snage u pripravnosti kako bi što pre došle do napadača.   

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading