ROĐEN JE U WC-U MEKDONALDSA: Ženi iznenada krenuo porođaj, muž i troje zaposlenih postali heroji, a ime koje su mu dali je HIT (VIDEO)

Autor:

Svet

25.11.2022

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji su odlučili da daju detetu specifičan nadimak i tako su sve oduševili.

ROĐEN JE U WC-U MEKDONALDSA: Ženi iznenada krenuo porođaj, muž i troje zaposlenih postali heroji, a ime koje su mu dali je HIT (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/11Alive

Beba rođena u toaletu Mekdonaldsa

Žena se porođila u toaletu Mekdonaldsa u Atlanti, u Džordžiji, dok su njen verenik i troje zaposlenih u lancu brze hrane priskočili da pomognu u porođaju.

Beba, po imenu Nandi Arija Moremi Filips, stigla je zdrava, a roditelji su joj dali nadimak "Mali naget'. Oni su ovaj događaj nazvali "blagoslovom za Dan zahvalnosti", piše 11Alive News.

Alandrija Vorti je počela da oseća kontrakcije u sredu oko 3 sata ujutru. Mislila je da će "imati napone satima" i odustala je od odlaska u bolnicu.

Ali, do 7.30 ujutru su njene kontrakcije postajale sve jače i brže - u razmaku od oko minut i po - i znala je "da je vreme."

Dok je par išao u bolnicu, koja je udaljena oko 45 minuta od njihove kuće, Vorti je morala brzo da se zaustavi u kupatilu.

Kada se sa verenikom zaustavila kod najbližeg Mekdonaldsa, brzo "obavljanje posla" u kupatilu pretvorilo se u porođaj.

Vorti je rekla da joj je pukao vodenjak, a onda se sve dogodilo tako brzo i tada je počela da vrišti iz kupatila, upozoravajući zaposlene koji su bili napolju: "Porađam. Neka neko zove čoveka iz auta“.

Generalni direktor Tunisija Vudvord rekla je da je u prvi mah mislila da se neko šali, ali kada je ušla u kupatilo i videla ženu kako sedi na WC šolji toaleta i vrišti, znala je da to nije šala.

- Odmah sam rekla svojim zaposlenima - danas imamo bebu - rekala je Vudvord.

Vudvord i njene dve koleginice brzo su se transformisale u medicinske sestre.

Dok je jedna zvala hitnu, druga je pomagala Vortijevom vereniku, koji je utrčao u Mekdonalds i zatekao buduću majku na "WC šolji kako vrišti“.

Verenik,  koji ju je opisao kao "poluizbezumljenu", pokušao je da je smiri govoreći joj da diše. Svih troje zaposlenih su bili u poziciji da pomognu čudu rođenja.

- Dame u Mekdonaldsu su bile ispred nje, držale su je za ruke, a ja sam joj stavio stopala na kolena. Rekli smo joj da pritisne tri puta - rekao je verenik.

- Vidim joj glavu! Vidim joj glavu! - rekao je pre nego što joj je naredio da nastavi da gura.

Tri guranja kasnije stigla je beba Nandi, zvana "Little Nugget" (Mali Naget).

Zbunjeni otac je rekao "iskočila je prvao u moju ruku".

Smatra situaciju "božanskom intervencijom", što ga je dovelo do Mekdonaldsa i do pomoći troje zaposlenih.

Stiv Akinboro, vlasnik lokalnog Mekdonaldsa, bio je oduševljen dobrim delom svojih zaposlenih i svakom im je poklonio poklon kartice u vrednosti od 250 dolara kako bi im pomogao u proslavama večere za Dan zahvalnosti.

- Mi ne služimo samo hranu, mi nastojimo da svaki dan poslužimo trenutke dobre volje, a ovo je u stvari bilo oličenje trenutka kada se osećam dobro sa mojim timom - rekao je Akinboro.

On je dodao: "Ova tri zaposlena u Atlanti su fantastičan primer za naše klijente i lokalne zajednice.“

Novi roditelji, Alandrija i Deandre Filips, bili su presrećni. Rekli su da su i mama i ćerka, Nandi Arija Moremi Filips, zdrave.

Vorti je dodala: "Život je sada neverovatan, nikada ne bih (nisam) pomislila da ću roditi svoju bebu u toaletu.“

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading