BAHATO! SIN RAMZANA KADIROVA NOSI SAT VREDAN MILIONE: Na ruci petnaestogodišnjaka luksuzni aksesoar - dijamanti posebno razbesneli svet (FOTO)

Autor:

Svet

25.11.2022

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelj je identifikovao sat i objavio marku koju na ruci nosi sin Ramzana Kadirova.

BAHATO! SIN RAMZANA KADIROVA NOSI SAT VREDAN MILIONE: Na ruci petnaestogodišnjaka luksuzni aksesoar - dijamanti posebno razbesneli svet (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/BFMTV

Sinovi Ramzana Kadirova

Adam Kadirov, sin čečenskog vođe Ramzana Kadirova, nosi sat koji je vredan skoro 1,5 miliona dolara.

Sat Audemars Piquet iz kolekcije Royal Oak, koji se vidi na ruci Adama Kadirova, identifikovao je istražitelj Agencije za borbu protiv korupcije Oleg Jemeljanov. Sat je optočen dijamantima.

 

 

Ranije je u medijima Ramzan Kadirov objavljivao da su njegovi maloletni sinovi Ahmat, Eli i Adam poslati u krvave deonice fronta u Ukrajini.  On je tada pozvao "praznogovornike“ koji tvrde da njegovi rođaci ne učestvuju u specijalnoj operaciji da se "u bliskoj budućnosti zauzmu sa momcima i uvere se da je Ahmat snaga!"

Inače, ovih dana je objavljeno da je Razman Kadirov na meti Ukrajinaca.

Naime, Služba bezbednosti Ukrajine stavila je na poternicu šefa Čečenije, stoji u bazi podataka resora.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ramzan Kadirov, čečenski lider

Prema dokumentu, on se tereti za dva člana, uključujući "vođenje agresivnog rata ili agresivne vojne operacije". Prema Krivičnom zakoniku Ukrajine, predviđena je kazna zatvora od deset do petnaest godina.

Kao reakcija na opšterusku politiku ističe se Kadirova bezrezervna podrška prisjedinjenju Krima Rusiji 2014. godine, te optužbe ukrajinskih zvaničnika da je odgovoran za slanje odreda čečenskih dobrovoljaca na strani proruskih separatista. Zbog ovih optužbi, Evropska unija je 2014. Kadirova uvrstila na spisak lica kojima su uvedene sankcije u vidu zabrane ulaska u Uniju. Iste godine, 6. decembra, Služba bezbednosti Ukrajine je otvorila krivični postupak protiv Kadirova optužujući ga za terorizam u Ukrajini, navodi Srbija danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading