UŽAS I JEZA NA DAN ZAHVALNOSTI: Upao u kuću i ubio bivšu ženu i muškarca, ima i ranjenih, među njima i dete (VIDEO)

Autor:

Svet

25.11.2022

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena i muškarac su podlegli ranama na licu mesta, dok su još dve osobe u pucnjavi povređene.

UŽAS I JEZA NA DAN ZAHVALNOSTI: Upao u kuću i ubio bivšu ženu i muškarca, ima i ranjenih, među njima i dete (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/FOX 26 Houston

Pucnjava u Hjustonu

Za sada neindetifikovani muškarac, za koga se sumnja da je bivši supružnik jedne od žrtava, ubio je dvoje ljudi i isto toliko ranio u okolini američkog grada Hjustona, saopštila je policija.

On je ušao u kuću i počeo da puca na ljude koji su tamo u četvrtak uveče slavili američki nacionalni praznik Dan zahvalnosti.

Žena i muškarac su podlegli ranama na licu mesta, dok su još dve osobe u pucnjavi povređene, navodi se u saopštenju policije, prenosi AP.

Jedan muškarac je hospitalizovan u kritičnom stanju, a 15-godišnji dečak se nalazi stabilnom stanju u bolnici, izjavila je zvaničnica policije u Hjustonu.

Policija nije saopštila identitet osumnjičenog i on još nije uhapšen, ali se sumnja da je reč o bivšem suprugu žene koja je ubijena.

- Porodice su slavile, tek su završile sa jelom. Osumnjičeni, za koga se osnovano sumnja da je bivši muž preminule žene, ušao je na zadnja vrata i počeo da puca na ljude u kući - saopštila je policija.

Prema saopštenju u kući su bile još četiri osobe, a one su čim su čule pucnjavu, otrčale u druge prostorije, kako bi se sklonile na sigurno.

- Osumnjičeni je ispalio više metaka i čak ponovo napunio oružje na mestu incidenta - navedeno je u saopštenju policije.

Veruje se da su se prijatelji ili rođaci okupili za prazničnu večeru, a policija još pouzdano ne zna da li su žrtve u srodstvu ili ko je vlasnik kuće, navodi AP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading