(VIDEO) ALAL VERA: Gerhard Šreder ženi se peti put!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

25.01.2018

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder (73) oženiće se ove jeseni peti put, a izabranica je Južnokorejka Kim So-Jeon (47).

RepublikaFoto: youtube.com/ARIRANG NEWS
Šreder i njegova nova izabranica

Šreder je na konferenciji za novinare u Seulu rekao da mesto i datum venčanja još nisu utvrđeni, ali da je upoznao porodicu buduće supruge koja je po zanimanju prevodilac.

Nije bila nimalo laka odluka da veliki deo vremena provodim u Koreji, kazao je Šreder napominjući da bi želeo bolje da nauči korejski i da vodi jedan normalan život u toj zemlji. 

Najavio je da će na poziv Međunarodnog olimpijskog komiteta prisustvovao otvaranju Zimskih olimpijskih igara 9. februara u Pjongčangu.


Šrederu će to biti peti brak. Kako piše "Bild", Šreder je romansu sa 26 godina mlađom Južnokorejkom obelodanio jesenas. 

Njegova četvrta supruga Doris Šreder-Kepf tvrdila je da je to "povod, mada ne i jedini razlog za njihov razvod" 2016. godine, što je on danas ponovo demantovao.



Oboje imaju decu sa bivšim partnerima. Kim je u intervjuu za magazin "Bunte" nedavno rekla da par još nije odlučio gde će se nastaniti. 

- Nemačka će uvek biti dom i središte života Gerharda Šredera, kao što je i Koreja moja domovina - rekla je ona tada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading