ZAPOSLEDNI U TVITERU BROJALI SEKUNDE DO OTKAZA: Radili u kompaniji 10 godina, došao Mask i dao im dramatičan ultimatum - to ih nije sprečilo da naprave ŠOU (VIDEO)

Autor:

Svet

19.11.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video u kojem se sada već bivši radnici Tvitera "pozdravljaju" od radnih mesta brojeći sekunde postao je viralan.

ZAPOSLEDNI U TVITERU BROJALI SEKUNDE DO OTKAZA: Radili u kompaniji 10 godina, došao Mask i dao im dramatičan ultimatum - to ih nije sprečilo da naprave ŠOU (VIDEO)

Foto: Printscreen

Bivši radnici Tviter

Radnici Tvitera koji su upravo dobili otkaz nakon dramatičnog ultimatuma Ilona Maska snimili su se kako odbrojavaju do trenutka kad više neće raditi za tu kompaniju, a video je sakupio čak 1,6 miliona pregleda.

Naime, stvari u kompaniji Tviter postale su haotične otkako je osnivač Tesle Ilon Mask postao novi vlasnik i uveo niz promena. Mask je otpustio veliki broj zaposlenih kako bi smanjio troškove uz upozorenja da "bankrot nije isključen".

Preostalim zaposlenima dao je ultimatum prema kojem su se morali obavezati na "dugi rad s visokim intenzitetom" uz pridržavanje njegovih pravila o produktivnosti, a na koji su morali da odgovore 17. novembra do 17.00 sati po njujorškom vremenu.

Zaposleni nisu morali da odgovore na Maskov ultimatum, čime bi automatski dobili otkaz, što znači da će napustiti Tviter uz tromesečnu otpremninu. Ta ekipa je snimila trenutak u kom slave svoj odlazak iz Tvitera.

"Bila je to luda vožnja"

Met Miler sada je bivši zaposleni kompanije Tviter, a otpušten je nakon gotovo 10 godina rada. Na svom profilu objavio je snimak na kom on i brojni drugi zaposleni odbrojavaju sekunde uz opis "bila je to luda vožnja".

Met i ekipa odbrojavali su sekunde do velikog trenutka, roka u kojem je Maskov ultimatum stupio na snagu i zvanično su otpušteni.

 

 

Čim se odbrojavanje završilo, Met se našalio da je tu bilo "puno pompe i okolnosti", dok je neko drugi dobacio: "'Hajmo da isprobamo bedževe", jer je sada već bivše osoblje Tvitera zanimalo otvaraju li im bedževi još uvek vrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading