TRAMP KRENUO U DAVOS DA OBJASNI neke stvari i poručio svima OVO!

Autor: Republika

Svet

25.01.2018

09:29

Američki predsednik Donald Tramp kao što sve radi pompezno u životu, tako je i krenuo u Davos. Objavio je na velika vrata Tvitera da dolazi, u stilu " Hanibal je pred vratima", uz to je dao do znanja celom svetu da je Amerika najveća ekonomska sila, dakle, Svetski ekonomski forum u Davos biće pun pogodak za narcisoidno dočaravanje " proklete Amerike"!

Tanjug/AP
Donald Tramp

- Naša ekonomija jača i sa svime što radim, biće samo bolja... Naša zemlja konačno POBEÐUJE ponovo!", naveo je Tramp na Tviteru uoči odlaska iz Bele kuće put Davosa.Svetski ekonomski forum koji okuplja predstavnike svetske poslovne i političke elite u švajcarskim Alpima iznenađujuća je destinacija za Trampa koji je pobedio na izborima sa agendom "Amerika na prvom mestu", ocenjuje AP.

Tramp bi u Cirih trebalo da sleti do podneva odakle će krenuti u snegom zavejani Davos gde će večeras prirediti večeru za predstavnike biznisa, a sutra održati govor pred poslovnim i političkim liderima.

Tramp, koji kao biznismen nikad nije bio pozvan u Davos gde se okupljaju predstavnici krupnog kapitala, biće prvi američki predsednik na Svetskom ekonomskom forumu od 2000. godine što će mu, kako navodi Rojters, pružiti priliku da popriča sa nekim "elitnim globalistima" koje je kritikovao u izbornoj kampanji 2016.

Komentari (0)

Loading