POLICIJA NA NOGAMA! ZA SAT VREMENA PRONAĐENA UNAKAŽENA TELA TRI PROSTITUTKE U RIMU! Sve živele u istoj četvrti i presuđeno im NOŽEM!

Autor:

Svet

17.11.2022

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uzela telefone sve tri žrtve kako bi se utvrdila mreža njihovih poznanstava.

POLICIJA NA NOGAMA! ZA SAT VREMENA PRONAĐENA UNAKAŽENA TELA TRI PROSTITUTKE U RIMU! Sve živele u istoj četvrti i presuđeno im NOŽEM!

Foto: Tanjug/AP

Čuvar zgrade u rimskoj četvrti Prati na stepeništu na drugom spratu pronašao je telo žene u krvi.

Na mesto događaja izašla je policija, a nakon što su inspektori otvorili vrata susednog stana, pronašli su telo još jedne žene, a takođe se odmah posumnjalo na ubistvo.

Obe žrtve su Kineskinje i veruje se da su se bavile prostitucijom.

Pokrenuta je istraga, ali identitet žrtava nije odmah utvrđen. Na teren su izašli i forenzičari. Žena čije je telo pronađeno na stepeništu imala je oko 40 godina dok je žrtva pronađena u stanu bila mlađa. Prema rečima komšija, žrtva sa stepeništa stanovala je u zgradi pa se proverava šta su nesrećne žene tačno radile u Rimu i na koji su način povezane jedna s drugom.

Veštače se i telefonski brojevi kako bi se utvrdila mreža njihovih poznanstava.

Ono što takođe zaokuplja pažnju policije jeste činjenica da niko od stanara u zgradi nije čuo nikakve zvukove tokom jutra, a dojava policiji stigla je oko 11 sati. Zato su ispitani portir zgrade i neki od stanara, među kojima i oni koji žive na istom spratu gde su pronađena tela, a u središtu istrage je i pitanje koliko je dugo mlađa žrtva boravila u zgradi.

Republika

Foto: Tanjug

Italijanska policija, Ilustracija

 

Policija je uzela snimke sa kamera na trgu Klodio i obližnjih ulica kako bi se utvrdilo ko je ulazio u zgradu i izlazio iz nje u pretpostavljeno vreme ubistva, a u stanu su se tražili tragovi i dokazi koji bi ukazivali na jednog počinioca ili više njih.

Međutim, nešto manje od sat vremena kasnije, pronađeno je telo još jedne žene. Na početku je pogrešno identifikovano kao telo transseksualne osobe, ali radi se o eskort dami Marti Tores (65) iz Kolumbije. Telo je pronađeno u stanu takođe na području trga Klodio.

Prema policijskim nalazima, telo je ležalo na krevetu s dubokom ubodnom ranom na grudima. O zločinu je dojavila sestra žrtve, koja je ujutro otkrila telo i odmah alarmirala policiju. Stan u kojem je pronađeno telo 65-godišnjakinje nalazi se u podrumskim prostorijama.

U toku je istraga kako bi se utvrdilo postoji li veza između tri zločina. Oružje korišćeno u u sva tri slučaja slučaja moglo bi biti neka vrsta noža, verovatno duge oštrice, ali i ti detalji još se utvrđuju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading