EKSPLOZIJA AUTOMOBILA U TURSKOJ NIJE TERORISTIČKI NAPAD? U požaru nije bilo povređenih!

Autor:

Svet

16.11.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatra je oštetila četiri automobila, zgradu i bankomat u blizini.

EKSPLOZIJA AUTOMOBILA U TURSKOJ NIJE TERORISTIČKI NAPAD? U požaru nije bilo povređenih!

Foto: Royal Intel/Twitter printscreen

U požaru koji je izbio nakon paljenja automobila u istanbulskoj četvrti Fatih, dva dana posle terorističkog napada u Istanbulu, nije bilo povređenih, javili su danas turski mediji.

Turski novinski portal Dokuzhaber preneo je danas da je do incidenta došlo nakon što su se iz zasad nepoznatih razloga zapalila tri automobila, prenosi TAS S.

Pretpostavlja se da je do požara došlo zbog tehničkog kvara na jednom od vozila.

 

 


Ranije je portal Minet javio da se u toj oblasti čulo nekoliko eksplozija, a da se plamen koji je izbio na automobilu proširio na četiri parkirana vozila.

Kako navodi Haberturk, vozač automobila je vozeći ulicom primetio dim koji se diže iz njegovog vozila, a zatim stao pored puta i zatražio pomoć.

Vatra je pored automobila oštetila zgradu i bankomat u blizini.

 

 

 

 


Pojedini lokalni mediji su prethodno javili da je u Istanbulu sinoć "došlo do nove eksplozije", a ruska agencija RIA Novosti je ranije javila da je u pitanju "eksplozija automobila bombe".

 

 

Podsetimo, sve se događa dva dana nakon terorističkog napada na šetalištu u Istanbulu u kojem je život izgubilo žest osoba, dok je 81 povređena, kada je žena ostavila torbu u kojoj se nalazio eksploziv i "digla" deo šetališta u vazduh.

Policija uhapsila je ženu, Ahlam Albašir, osumnjičenu da je postavila bombu u Ulici Istiklal u Istanbulu, koju je snimilo 1.200 kamera.

Ona je sedela 40 minuta na klupi postavljenoj na poznatom šetalištu, da bi ostavila torbu i otišla. Dva minuta nakon što se udaljila torba je eksplodirala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading