RUSI BI MOGLI DA UVEDU NAORUŽANJE KOJE BI ZBRISALO ZELENSKOG? Vojni ekspert upozorio na "neiskorišćeni potencijal"

Autor:

Svet

14.11.2022

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oružane snage Rusije, još nisu koristile neke vrste savremenog naoružanja tokom „specijalne operacije“, koje bi uskoro mogle biti primenjene.

RUSI BI MOGLI DA UVEDU NAORUŽANJE KOJE BI ZBRISALO ZELENSKOG? Vojni ekspert upozorio na "neiskorišćeni potencijal"

Foto: twitter.com/printscreen

To da Rusija nije iskoristila svoju punu vojnu snagu, naveo je vojni ekspert Anatolij Matvijčuk, koji je upozorio na to da postoji oružje koje bi Rusija mogla da upotrebi, ali da njemu ne prebegava još uvek jer se uzda u pobedu oružjem koje trenutno koristi.

Analitičar je podsetio da Rusija sprovodi „specijalnu operaciju“, a ne oružanu konfrontaciju velikih razmera. Stoga je odbijanje ruske vojske da upotrebi petotonske avio bombe veoma humano.

- Jedna takva bomba bila bi dovoljna da uništi bunker predsednika Ukrajine, Volodimira Zelenskog - tvrdi ekspert i dodaje:

- Još nismo aktivirali mnogo stvari, jer verujemo da ćemo pobediti konvencionalnim oružjem.

Prema rečima Matvijejčuka, Oružane snage Rusije imaju na raspolaganju „vakum bombe“ velike snage, kao i najnovija dostignuća u svemirskoj oblasti. Uz pomoć ovih tehnologija, čak i američki sateliti „Starlink“, mogu da se onesposobe, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading